MENÜ

Sinan Gümüş hayal kırıklığı

Taraftarların uğruna pankart açtığı Sinan Gümüş, Hamza hoca tarafından ilk 11'de oynatıldı.

Sinan Gümüş hayal kırıklığı

Mücadeleye sağ açıkta başlayan genç oyuncu, kendisinden beklenen performansın çok altında kaldı. Sinan ikinci yarıda yerini Umut Bulut’a bıraktı. Hamzaoğlu’nun, Sinan üzerinde ısrar edip etmeyeceği ise şimdi ayrı bir merak konusu haline geldi.

Muslera yine rekor kırdı

Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, Başakşehir maçında bir rekora imza attı. Savunmanın aksadığı anlarda tehlikeli gelen ev sahibi takımın tam 6 pozisyonunda kritik kurtarışlar yapan Muslera, bu sezon bir maçta en çok kurtarışa imza atan file bekçisi oldu. Tecrülbeli eldiven, altın değerinde 3 puan aldıklarını belirterek, bu galibiyette pay sahibi olduğu için mutluluk duyduğunu ifade etti. Muslera ayrıca, 4 senedir Galatasaray’da olduğunu, 4 senedir eleştiri aldıklarını, ancak buna rağmen 3 şampiyonlukla, Türkiye’nin en başarılı takımı olmayı sürdürdüklerini söyledi.

Jose Rodriguez 1 numarada!

Cim Bom’un 20 yaşındaki İspanyol oyuncusu Jose Rodriguez, dün sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Hamza hocanın ilk 11’de oynatmadığı genç yetenek, Selçuk ve Bilal her hata yaptığında yüzlerce tweetle birlikte anıldı. Böylece Türkiye gündeminde 1 numaraya kadar yükselen Rodriguez, 90 dakika boyunca kulübede şans bekledi ama oyuna giremedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ