MENÜ

Şenol Güneş: Küçümsemeyip kazanacağız

Şenol hoca, ligde çıktığı son 4 maçta 3 puanla tanışamayan Eskişehirspor'la oynayacakları mücadele öncesinde temkinli... Başarılı çalıştırıcı, öğrencilerini, “Kimse rakibi küçümsemesin. Ciddiyetimizi koruyup bu maçı kazanacağız” sözleriyle uyardı.

Şenol Güneş: Küçümsemeyip kazanacağız

Süper Lig’de bugün Eskişehirspor’la karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Şenol Güneş bu maç öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu.

Rakiplerinin son haftalarda başarısız bir görüntü çizmesine rağmen Kırmızı-Siyahlılar’ı hafife almamaları gerektiğini belirten Güneş, öğrencilerinden dikkatli olmalarını istedi. Dün yapılan idman öncesinde konuyla ilgili olarak futbolcularla bir toplantı gerçekleştiren Güneş, “Avrupa Ligi’nde haftayı Sporting Lizbon beraberliğiyle kapattık. 1 puan bizim için yeterli olamaz ama yine de grupta avantajlı bir durumdayız. Şimdi Avrupa’yı bir kenara koyduk ve önümüzde zorlu bir Eskişehir mücadelesi var. Son haftayı lider olarak kapattığımız için bize karşı daha istekli ve farklı bir oyun ortaya koyacaklar. Aldıkları başarısız sonuçlara bakmayın. Oldukça kaliteli bir ekiple oynayacağız. Kimse rakibi küçümsemesin. Her zamanki oyunumuzu ortaya koyup ve karşılaşma içinde ciddiyetimizi koruyup bu maçı kazanacağız” ifadelerini kullandı.

‘Milli araya lider girelim’

Eskişehirspor karşılaşmasında 90 dakika boyunca oyuncularından maçtan kopmamalarını isteyen Şenol hoca, “Rakibimize oyun alanı bırakmamalıyız. Oyun içinde topun kontrolü sürekli bizde olmalı. Sürekli olumlu pas yapıp kanatlardan yapacağımız ataklarla golü bulmalıyız. Bu maçı kazanıp milli araya lider girelim” sözlerini sarf etti.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ