MENÜ

PSG 2-1 Marsilya

Fransa'da Le Classique heyecanı yaşandı. Dev derbide PSG, evinde Marsilya'yı 2-1 mağlup etti. Batshuayi'nin golüyle yenik duruma düşen Blanc'ın ekibi, Ibrahimovic'in penaltı golleriyle zafere koştu.

PSG 2-1 Marsilya

Fransa Ligue 1'in 9. haftasında Le Classique heyecanı yaşandı. Heyecanla beklenen dev derbide Paris Saint-Germain, sahasında Marsilya ile kozlarını paylaştı.

Parc des Princes Stadyumu
'nun ev sahipliği yaptığı karşılaşmada başkent temsilcisi yenik duruma düşse de yılmadı ve rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Kritik müsabakanın 30. dakikasında konuk takım, Michy Batshuayi'nin kaydettiği golle öne geçti: 0-1. PSG'nin imdadına Zlatan Ibrahimovic yetişti. İsveçli yıldız futbolcu, 41'nci ve 44'ncü dakikalarda penaltıdan kaydettiği gollerle takımını üstünlüğe taşıdı ve zaferin mimarı oldu.

Ibra, PSG tarihine geçti

Paris Saint-Germain’e 2012-2013 sezonunda transfer olan ve başkent ekibindeki 4. sezonunu geçiren Ibrahimovic, attığı 2. golle 110 gole ulaştı. İsveçli futbolcu, 109 golle Portekizli forvet Pedro Pauleta’nın elinde bulunan PSG formasıyla en fazla gol atan futbolcu unvanını ele geçirdi.

Bu sonuçla birlikte 7. galibiyetini elde eden Laurent Blanc'ın öğrencileri, puanını 23'e çıkardı ve liderliğini sürdürdü. Sezonun 5. mağlubiyetine uğrayan Michel'in takımı ise 8 puanda kaldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ