MENÜ

Mitrovic'in gururu Ufukcan!

Çanakkale Dardanelspor'da bir yıldız daha parlıyor: Ufukcan Engin...

Mitrovic'in gururu Ufukcan!

Selçuk İnan, Mehmet Topal gibi yıldızları Türk futboluna kazandıran Çanakkale Dardanelspor’da bir yıldız daha parlıyor: Ufukcan Engin...

Geçen yıl 15 yaşında 3. Lig’de gol atarak profesyonel liglerien en genç gol atan ismi olarak tarihe geçen 16’lık Ufukcan, U17 Milli Takımı’nda da adından söz ettiriyor. Geçen hafta Slovenya’da oynanan 2016 Avrupa Şampiyonası 1. Eleme Turu maçlarında Ay-Yıldızlılar’ın Elit Tur vizesi almasında büyük rol oynayan genç yıldız adayını Slovenya’da tecrübeli teknik adam Mitrovic de yalnız bırakmadı. Süper Lig’de ve PTT 1. Lig’de çok sayıda takım çalıştıran 67 yaşındaki futbol adamı, Dardanelspor’a yaptığı danışmanlık sırasında Ufukcan’la özel olarak ilgilenmiş, oyuncunun gelişiminde ve 3. Lig’da şans bulmasına başrol oynamıştı.

‘Avrupa onu izledi’

Slovenya’daki milli takım kampını ziyaret ederek Dardanelspor’dan öğrencileri Ufukcan ve Görkem’i ziyaret eden Mitrovic, önemli tespitlerde bulundu. Dardanel’in yetenkleri Ufukcan ve Görkem’i birçok ‘scout’un izlediğini ifade eden tecrübeli hoca, “Özellikle Ufukcan birçok takımın izleyici tarafından beğenildi. İnanıyorum ki Türk futbolunun ilerleyen yıllarında adından fazlasıyla söz ettirecektir. O, özel yeteneklere sahip bir orta saha oyuncusu. Geleceği de oldukça parlak” sözlerini sarf etti.

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ