MENÜ

Lukas Podolski böyle istedi!

Astana deplasmanı sonrası kanatlarda sürekli yerinin değiştirilmesinden rahatsız olduğunu açıklayan Lukas Podolski, Başakşehir maçına tam da istediği gibi ileri uçta başladı. Alman futbolcu, 1 gol atıp, 1 golün de hazırlayıcısı oldu ve 90 dakikaya damgasını vurdu

Lukas Podolski böyle istedi!

Galatasaray’ın Başakşehir maçına Lukas Podolski damgası... Astana ile Kazakistan’da oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesi sonrası oyundan alınmasına tepki gösteren Alman futbolcu, kanatlarda sürekli yerinin değiştirilmesinden rahatsızlık duyduğunu açık şekilde dile getirmişti. Hamza hocanın bu isyana tepkisi gecikmedi. Podolski, Başakşehir karşısında ileri uçta tek başına oynarken, Umut Bulut kulübeye gönderildi. Her ne kadar Galatasaray’ın golü, Umut oyuna dahil olduktan sonra gelse de, Podolski ağırlığını net olarak hissettirdi. Soldan Carole’nin yaptığı ortayı kafayla indiren Bilal’in asistini boş geçmeyen Alman yıldız, ceza sahası içinde sol pazusuyla kontrol ettiği topu şık bir vuruşla filelere gönderdi.

Hocaya mesajı gönderdi!

Umut Bulut’un attığı golde de asist Wesley Sneijder’e yazıldı. Ancak Hollandalı yıldızı ceza sahasının solunda tehlikeli bölgeye sokan, yine Lukas Podolski’nin verdiği nefis pastı. Poldi böylece ligdeki gol sayısını 4’e yükseltti ve Galatasaray’ın en skorer ismi olmaya devam etti. Ayrıca deneyimli yıldız Hamza hocaya da net bir mesaj gönderdi ve santrfor olarak oynatıldığı zaman, daha etkili olabileceğini gösterdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ