MENÜ

Kalimerhaba Cup'ta şampiyon Galatasaray: 3-2

Altınordu'nun ev sahipliğinde 15 yaş altı takımlarının katılımıyla düzenlenen Türk-Yunan Dostluk Turnuvası "Kalimerhaba Cup" finalinde Altınordu'yu 3-2 mağlup eden Galatasaray birinci oldu.

Kalimerhaba Cup'ta şampiyon Galatasaray: 3-2

Altınordu’nun Selçuk-Efes Tesisleri’nde cuma günü başlayan turnuvanın son gününde yarı final ve final müsabakaları oynandı.

Yarı finalde Yunan ekibi Atromitos’u 5-0 mağlup eden Altınordu ile bir diğer Yunan temsilcisi PAOK’u 1-0’lık skorla geçen Galatasaray finale yükseldi.

30’ar dakikalık 2 devre halinde oynanan final müsabakasının ilk yarısını Altınordu, Gökberk ve Mustafa’nın golleriyle 2-0 üstün tamamladı. İkinci devrede Mustafa Kapı ve Mustafa Fettahoğlu’nun golleriyle 2-2 beraberliği yakalayan Galatasaray, Mustafa Kapı ile bulduğu golle üstünlüğü ele geçirdi: 3-2. İki takımın skoru değiştirme çabası sonuç vermeyince Sarı Kırmızılılar, Altınordu’yu 3-2 yenerek "Kalimerhaba Cup"ta birinciliğe ulaştı.



Turnuvanın en iyi oyuncusu Galatasaray’dan Mustafa Kapı seçildi.

Altınordu ile Galatasaraylı futbolcular sahaya birlikte taşıdıkları "Dostluk için futbola bir şans ver" yazılı pankartla çıktılar.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ