MENÜ

Gökhan Töre bir de ilk yarı oynasa!

Beşiktaş, bu sezon ilk devrelerde etkisiz kalırken ikinci yarılarda ise tam anlamıyla coştu.

Gökhan Töre bir de ilk yarı oynasa!

Süper Lig’in 7. haftasına lider giren ve bugün deplasmanda Eskişehir ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu sezon birçok maçta ilk yarılarda etkisiz kalırken ikinci yarılarda ise taraftarının beklentilerini karşılamayı başardı.

Siyah-Beyazlılar, Mersin İdmanYurdu ile oynadığı ligin ilk maçında ilk 45 dakikayı 2-1 önde geçerken ikinci devrede ise farka koştu ve maçı 5-2 kazandı. 2. haftada Trabzonspor karşısında ilk devrede varlık gösteremeyen Kartal, ikinci yarıdaki gollerle maçı 2-1 kaybetti belki ama bu bölümde çok daha efektifti. Hatta durum 0-0’ken Gökhan Töre boş kaleye golü atabilse skor çok daha farklı olabilirdi.

ANTEP’TE 4 GOL İKİNCİ 45’TE!

3. haftadaki Gaziantep maçını 4-0 kazanırken tüm gollerini ikinci yarıda atan Beşiktaş, 4. haftadaki Başakşehir mücadelesini 2-0’la geçti. İki devrede 1’er gol atan Kartal, son 45’te ilk yarıya oranla daha çok pozisyon yakaladı. 5. haftada G.Birliği karşısında ilk yarıyı 1-0 geride geçen siyah-beyazlılar, ikinci devrede önce skoru eşitledi, ardından rakibine hiç şans vermeden sayısız pozisyon üretti ancak galibiyeti getirecek golü bir türlü bulamadı.

Kartal, Fenerbahçe derbisinde ise ilk yarıyı 2-1 önde kapattı ama oyun açısından ikinci yarıda daha iyi gözüktü ve skor 2-2’ye gelmesine karşın maçı 3-2 kazandı.(Vatan)

Haberin Devamı
YORUM YAZ