MENÜ

Giresunspor'da mali kriz

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un kulüp başkanı Mustafa Bozbağ, bu ay içerisinde futbolculara 3 milyon lira ödeme yapmak durumunda olduklarını belirterek, "Eğer bu ödemeyi gerçekleştiremezsek yönetim olarak Giresunspor'un önünü açma adına kongre kararı alacağız" dedi.

Giresunspor'da mali kriz

Bozbağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim olarak sezon öncesi futbolculara 1,5 milyon lirası 30 Eylül’de, 1,5 milyon lirası da 30 Ekim’de ödenmek üzere toplam 3 milyon liralık kulübe ait çekler verdiklerini söyledi.

Mali kriz nedeniyle 30 Eylül’de yapılması gereken 1,5 milyon liralık ödemeyi gerçekleştiremediklerini ifade eden Bozbağ, "Futbolcu arkadaşlarımızla görüşerek 8 günlük ek süre almıştık. Bu süre, önümüzdeki hafta içerisinde sona eriyor. Önceliğimiz geçen ay yapılması gereken ödeme. Ay sonuna kadar yine 1,5 milyon liralık kaynak bulmamız lazım. Yönetim olarak krizi aşmak için girişimlerimiz sürüyor. Mülki amirlerimiz ve eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Nurettin Canikli ile görüşeceğiz" diye konuştu.

Bozbağ, yönetim olarak futbolculara ödeme yapamamaları durumunda kongre kararı alacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bugüne kadar verdiğimiz her sözün arkasında durduk. Durmaya da devam edeceğiz. Futbolcularımıza yapmamız gereken ödemeleri zamanında gerçekleştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Umarım bu mali sorunu aşarız. Aksi takdirde parasını ödeyemediğimiz oyuncunun karşısına çıkmanın anlamı yok. Burada durmamızın da bir anlamı olmaz. Eğer bu ödemeyi gerçekleştiremezsek yönetim olarak Giresunspor’un önünü açma adına kongre kararı alacağız."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ