MENÜ

Galatasaray'da kimseye af yok!

Florya'daki disiplinsizlik Galatasaray yönetimini harekete geçirdi. Başta Podolski olmak üzere bazı oyuncuların herkesin gözü önünde agresif tavırlar sergilemesi sarı kırmızılı kulüpte yeni bir dönem başlattı.

Galatasaray'da kimseye af yok!

Galatasaray'da son haftalarda bazı oyuncuların herkesin gözü önünde agresif tavırlar sergilemesi yönetimi alarma geçirdi.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüşüp, bu durumun nedenleri hakkında rapor hazırlamasını isteyen sarı kırmızılı yöneticiler, bazı oyuncular hakkında da radikal kararlar aldı.

Buna göre, Astana maçında oyundan çıkarken su şişesi kasasına tekme atan ve sonrasında, "Neden oyundan alındığımı başkana ve hocaya sorun" diyen Lukas Podolski'ye mutlak surette para cezası kesilecek. Alman futbolcu, her kesimin büyük tepki gösterdiği bu davranışının faturasını ağır biçimde ödeyecek.

Podolski'nin yanı sıra, daha önceki maçlarda oyundan çıkarken hocaları Hamza Hamzaoğlu'na ters hareketlerde bulunan Emre Çolak, Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz'ın da dikkati çekilecek. Aynı hareketleri tekrarlamaları halinde en ağır cezalara çarptırılacak.

İŞTE GALATASARAY YÖNETİMİNİ RAHATSIZ EDEN VUKUATLAR

14 Mart 2015


Yasin Öztekin, Başakşehir maçında oyundan alınırken Hamza Hamzaoğlu'nun kararına isyan etti.

12 Mayıs 2015
Emre Çolak, Mersin İdmanyurdu maçında oyundan alındıktan sonra hocasının elini sıkmadan kulübeye gitti.

24 Mayıs 2015
Burak Yılmaz, Beşiktaş derbisinde oyundan alındıktan sonra hocasının elini sıkmadı.

8 Ağustos 2015
Sneijder, Bursaspor maçında oyundan alınmasına tepki gösterip direkt soyunma odasına gitti.

(Hürriyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ