MENÜ

Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu'na ince gönderme

Felipe Melo, Başakşehir maçının ardından Twitter'dan attığı mesajla herkesin dikkatini çekti.

Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu'na ince gönderme

Sezon başında Galatasaray’dan ayrılan ve İtalyan ekibi İnter’in yolunu tutan Felipe Melo, Başakşehir maçının ardından sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan attığı mesajla herkesin dikkatini çekti. Melo, iki sarı kart ve 3 dil çıkarma işaretiyle yaptığı paylaşımla, Başakşehir’in kaptanı ve aynı zamanda eski Fenerbahçeli Emre Belözoğlu’nu hedef aldı. Hatırlanacağı gibi Melo, 2 sezon önce TT Arena’daki Fenerbahçe maçında Emre’yi tahrik ederek oyundan attırmış ve dil çıkartmıştı.

34 gün sonra Chedjou sahada

Şampiyonlar Ligi’nde Astana ile deplasmanda oynanan maçta kritik hatalar yaparak, takımının sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılmasında büyük pay sahibi olan Semih Kaya, Başakşehir mücadelesinde teknik direktör Hamza Hamzaoğlu tarafından yedek kulübesine gönderildi. Onun yerine ise 29 Eylül’deki Torku Konya maçında sakatlandıktan sonra yeniden takıma dönen Aurelien Chedjou oynadı. Kamerunlu stoper, tam 34 gün sonra ilk 11’deki yerine dönmüş oldu.

Burak Yılmaz çalışmalara başladı

Sarı-Kırmızılılar’ın, Trabzon’la oynadığı maçta sakatlanan Burak Yılmaz, doktor ve fizyoterapist kontrolünde çalışmalarına başladı. Sağ üst arka adalesinde 2. derece zorlanma ile kısmi yırtık tespit edilen Burak, Almanya’daki tedavi programının ardından İstanbul’a döndü. Galatasaray Kulübü yetkililerinden alınan bilgiye göre, Almanya’da takım doktoru Yener İnce’nin kontrolünde testlerden geçen Burak, bugün de idmanlarına devam edip, A Milli Takım kampına katılacak.

Milli ara ilaç gibi gelecek

Son dönemde büyük eleştirilere maruz kalan Galatasaray’da, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri sebebiyle Süper Lig’e verilecek olan ara, başta teknik direktör Hamza Hamzaoğlu olmak üzere özellikle Sarı-Kırmızılı yönetime adeta ilaç gibi gelecek. Alınan kötü sonuçların ardından taraftarın hedefi olan Hamzaoğlu ile Başkan Dursun Özbek ve kurmayları, bu süre zarfında takımda yaşanan sorunları masaya yatırıp, bir an önce bunları çözmeye çalışacak. Öte yandan milli takımlara gidecek oyuncular, bugünden itibaren kamplara katılacak. Aslan, yaklaşık 2 hafta boyunca çalışmalarına eksik kadroyla devam edecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ