MENÜ

Everton 1-1 Liverpool

İngiltere Premier Lig'de Everton, evinde konuk ettiği Liverpool ile 1-1 berabere kaldı. Ev sahibi ekibin golünü Lukaku atarken, Liverpool'un tek golü Danny Ings'ten geldi.

Everton 1-1 Liverpool

İngiltere Premier Lig'de 8. hafta mücadelesi Merseyside derbisine sahne oldu. Everton, Goodison Park'ta Liverpool'u konuk etti. Mücadelenin ilk 40 dakikası karşılıklı ataklarla geçildi. Ne olduysa bu dakikadan sonra oldu. Liverpool, sol kanattan James Milner ile köşe vuruşunu kullandı. Ceza sahasına gelen topa boşta kalan Danny Ings kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Emre Can'ın hatası golü getirdi


İlk yarının bitmesine az bir zaman kala, dakika 45'te sağ kanattan Gerard Deulofeu ceza sahası içerisine ortasını gönderdi. Savunmada Emre Can topu uzaklaştırmak istedi ancak meşin yuvarlak Lukaku'nun önünde kaldı. Belçikalı futbolcu düzgün bir vuruş çıkararak takımına eşitliği getiren golü kaydetti. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda her iki takım da rakip kaleye gelse de aradıkları golü bir türlü bulamadılar ve maç ilk yarıdaki 1-1'lik skorla sona erdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ