MENÜ

Arsene Wenger: Rodgers'ın kovulması konuşmak istemiyorum

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger ve Manchester United teknik direktörü Louis van Gaal maç sonrası açıklamalarda bulundu.

Arsene Wenger: Rodgers'ın kovulması konuşmak istemiyorum

Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger, "Takımımdan çok memnunum maça çok iyi ve süratli başladık. Olympiyakos maçından sonra bu galibiyete ihtiyacımız vardı. İkinci yarıda daha dikkatli ve kontrollü oynadık.19 senedir buradayım elbette oyuncularından bugün patlama bekliyordum. Mesut, Sanchez ve Walcott üçlüsü çok iyi oynadı. Walcott santrfor olarak her maç daha iyi oynuyor. Siz Walcott'un 9 numara olmaz diyordunuz. Rodgers kovulması konusunda konuşmak istemiyorum ama neticede Liverpool'un diğer hocaları şampiyonluk kazandı. Onun için üzgünüm. Arsenal şampiyonlukta varım dedi" açıklamasında bulundu.

Manchester United teknik direktörü Louis van Gaal, "Benim için sürpriz oldu takımımı tanıyamadım. Arsenal gibi bir takıma bu kadar boş saha. Bırakırsanız sonuç bu olur. Devre arasında oyuncularımı uyardım. Lider takım oyuna böyle başlamaz. Orta saha oyuncularım Mesut'u çok boş alan bıraktı. Oyuncularım onun kalitesini biliyor. İkinci topları kapamadık. Oyuncularım agresif olamadı. Arsenal daha çok kazanmak isteyen taraftı" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ