MENÜ

Arsenal 3-0 Manchester United

İngiltere Premier Lig'in 8. haftasında Arsenal, Manchester United'ı 3-0 mağlup etti.

Arsenal 3-0 Manchester United

Arsenal maça arka arkaya 2 kornerle ve etkili başladı.

Arsenal 2 dakikada 2 gol attı
6. dakikada Mesut Özil'in asistinde Sanchez, Manchester United ağlarını sarsarak Arsenal'i 1-0 öne geçirdi.

7. dakikada Arsenal Mesut Özil'in attığı golle manchester United karşısında skoru 2-0 yaptı. İki dakikada 2 gol yiyen Manchester United ne olduğunu anlamadan kalesinde 2 gol gördü.

İlk 15 dakikada Manchester arka arkaya üç pas yapamadı.

Arsenal 3 yaptı

19. dakikada Theo Walcott soldan kendini gösteren Sanchez'e şık bir pas verdi. Sanchez, Darmiandan sıyrıldı ceza sahası dışından çok sert vurdu ve top De Gea'nın solundan filelere gitti.

Manchester United neye uğradığını şaşırmış vaziyette. 25. dakika Cazorlanın uzaktan sert vuruşu yandan aut.

27. dakikada United ilk kornerini kullandı. 30. dakika Darmian sarı kart gördü.

Arsenal bugün sadece rakibinden top kapmakla kalmıyor o topları orta sahada iyi kullanıp tehlike yaratıyor. Takımda inanılmaz bir yardımlaşma var. Bunun nedenini ben Olimpiakos maçına bağlıyorum.

35. dakikada Mesut'un ortasına Ramsey altı pastan kötü vurdu üstten aut. Tarihinin en büyük hezimeti olabilirdi United için ilk yarıda yakaladıkları pozisyonları değerlendirebilse Arsenal.

Mesut bambaşka oynuyor bugün. Kötü kullandığı top yok. Klasını verdiği paslarla asistlerle ve attığı golle gösterdi ilk yarıda. Topu kaptıran geri koşuyor United orta sahası uyurgezer gibi bugün. Depay yakın mesafeden vurdu Cech ayağıyla uzaklaştırdı.

İlk yarıda Arsenal'in oynadığı futbol tek kelimeyle harikaydı.

Young uzaktan vurdu Cech için kolay bir top oldu. United'ta Depay'ın yerine Fellaini Darmian'ın yerine Valencia oyunda. ikinci yarıda Arsenal'de değişiklik yok. 52. dakikada Carrick Ramsey'ye faul yapınca serbest vuruş kullanıyor Arsenal. Mesut vurdu barajdan döndü Cazorla vurdu korner. Mesut Arsenal'deki en iyi maçını oynuyor bugün.

Arsenal şu anda ligde ikinci durumda averajla.

Walcott çıkıyor seyircisinin büyük sevgi gösterisiyle Giroud oyunda. Wenger maçın oyuncusu Mesutu seyircisine alkışlatıyor. Yerine Oxlade-Chamberlain oyunda.

Sanchezi alkışlatıyor Wenger 79. dakikada yerine Gibbs oyunda.

Son beş dakika oyunda. United doldur boşaltla gol arıyor. Oxlade ortaladı Giroud istediği gol vuruşunu yapamadı.

Arsenal baştan sona fevkalade oynadığı maçı 3-0 kazanırken averajla ikinciliğe yükseldi ve 'Şampiyonluk yarışında ben de varım dedi'

Emirates'ten selamlar sevgiler

Edip ADANIR / Londra


Takım Kadroları;

Arsenal: Cech, Bellerín, Mertesacker, Gabriel, Monreal, Coquelin Booked, Cazorla, Ramsey, Özil (Oxlade-Chamberlain - 75' ), Sánchez (Gibbs - 81' ), Walcott (Giroud - 75' ).

Yedekler: Debuchy, Gibbs, Giroud, Ospina, Oxlade-Chamberlain, Chambers, Campbell.

Manchester United: de Gea, Darmian Booked (A Valencia - 45' ), Smalling, Blind, Young Booked, Carrick, Schweinsteiger, Mata (Wilson - 82' ), Rooney Booked, Depay (Fellaini - 45' ), Martial.

Yedekler: Jones, Wilson, Romero, A Valencia, Fellaini, Schneiderlin, McNair.

Hakem: Anthony Taylor

Seyirci sayısı: 60,084

Haberin Devamı
YORUM YAZ