MENÜ

Samsunspor 0-0 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

50. yaş gününü kutlayan Samsunspor, zirve yolundaki rakibi Gaziantep Belediyespor'a geçit vermedi. Nefes kesen randevu 0-0 bitti. Kırmızı-Beyazlılar, maç fazlasıyla zirvedeki yerini korudu, taraftarın müthiş koreografisi ise bir kez daha tüm Türkiye'yi mest etti.

Samsunspor 0-0 Gaziantep Büyükşehir Belediyespor

Passolig’in eksiltemediği Samsunspor taraftarı koreografi konusunda 3 büyüklere ders vermeye, taraflı tarafsız herkesi mest etmeye devam ediyor. 50. yılını kutlayan Karadeniz ekibine gönül verenler dün bir ilki gerçekleştirdi. Hazırladıkları çift yüzlü koreografiyle iki ayrı posteri resmetti, tarihi günü unutulmaz hale getirdi. Emek verenlere sonsuz teşekkürler. Söylenecek tek bir şey var aslında. Hem yönetim hem de takım bu taraftara layık olmak için elinden geleni değil, fazlasını yapmalı. Çünkü 2 sezondan bu yana finallerde Süper Lig kapısından dönen Samsunspor taraftarı ait olduğu yere gelmeyi hak ediyor artık fazlasıyla. Maça gelince...

Kutlu’nun hakkı Kutlu’ya


Adana Demir’i deplasmanda, Karşıyaka’yı içeride yenen Gaziantep Belediyespor’un hocası Hakan Kutlu, topladığı 12 puanla geçen sezonki gibi 25 milyon TL harcamaya gerek olmadığını gösterdi yönetimine. Dün de zirve iddiasıyla geldiler Karadeniz’e. Kazananın lider olacağı maç kıran kırana geçti. 28’de ve 40’ta Ofoedu’yla iki pozisyona giren Ümit Özat’ın takımına karşı ilk yarıda tehlikeli olamadı Güney ekibi, ama teslim de olmadı. İkinci yarıda ise tempo ve heyecan yükseldi. 68’de Stachowiak, Musa Aydın’ın vuruşunu müthiş bir refleksle çıkardı. Kalan bölümde kayda değer bir pozisyon olmadı.

90+ Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ