MENÜ

Kevin Constant gözaltına alındı!

Trabzonsporlu Kevin Constant yurtdışına gitmek isterken Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı

Kevin Constant gözaltına alındı!

Trabzonspor'da Kevin Constant şoku yaşanıyor. Dün akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda Torku Konyaspor'a 2-1 mağlup olan Bordo Mavililer, mücadele sonrasında milli maç arasına girdi. Sabah 08.30 sıralarında Nice gitmek isteyen Kevin Constant, ekonomi bileti olmasına rağmen business polis noktasından geçmek istedi.

İlk önce Turkish Ground Services (TGS) personeli ile tartışan Kevin Constant, daha sonra görevli personel tarafından polise şikayet edildi. Polise de hakaret eden Constant, kelepçelenerek gözaltına alındı. Sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Constant'ın Atatürk Havalimanı'nda bulunan polis merkezine getirildi.

Kevin Constant savcılığa sevk edilecek


Trabzonsporlu futbolcu Kevin Constant, polis merkezindeki ifadesinin ardından savcılığa sevk edilecek.

Nice gitmek için Atatürk Havalimanı'na gelen ve ekonomi bileti olmasına rağmen business polis noktasından geçmek isteyen Kevin Constant, Turkish Ground Services (TGS) personeli ile tartı ve ardından polise şikayet edildi. Görevli polise de hakaret ettiği iddia edilen Constant, kelepçelenerek gözaltına alındı. Götürüldüğü hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Constant, tekrar Atatürk Havalimanı'ndaki polis merkezine getirildi. Polis, havalimanı güvenliği ve TGS personelinin şikayetçi olması nedeniyle burada ifadesi alınacak olan Kevin Constant'ın daha sonra savcılığa sevk edileceği öğrenildi

Herkes şikayetçi oldu


Trabzonspor'un Gineli futbolcusu Kevin Constant, Fransa'nın Nice kentine gitmek için geldiği İstanbul Atatürk Havalimanı'nda polis, özel güvenlik ve yer hizmeti personeline küfür ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Bu arada Kevin Constant'ı havalimanına getiren taksicide, parasını alamadığı gerekçesiyle futbolcudan şikayetçi oldu.

Edinilen bilgilere göre, Trabzonsporlu Kevin Constant, sabah saatlerinde Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile İstanbul'dan Nice'e uçmak için taksiyle Atatürk Havalimanı'na geldi. Constant, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde biniş bankosunda işlemlerini tamamladıktan sonra pasaport kontrol noktasına geldi. 28 yaşındaki futbolcu, yurt dışına çıkış işlemleri yaptırmak için geldiği pasaport kontrol noktasında ekonomi sınıfı bileti olmasına rağmen Business Class yolcuları için bulunan bölümden geçmek istedi. Buna yer hizmeti görevlisi izin vermemesine rağmen güvenlik kontrolünden geçmeye çalışan Constant'a bu sefer polis ve güvenlik görevlileri engel olmaya çalıştı. Kendisini engelleyen güvenlik görevlisi ve polise İngilizce küfür eden Kevin Constant, kelepçe takılarak göz altına alındı ve Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen Constant daha sonra Bakırköy Adliyesi'ne götürülerek savcı karşına çıkartıldı.

TAKSİCİ DE ŞİKAYETÇİ OLDU

Polis, güvenlik görevlisi ve yer hizmetleri görevlisinin şikayetçi olduğu Kevin Constant'ı sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı'na getiren ve parasını alamayan taksici de şikayetçi oldu. Taksici Şube Müdürlüğüne gelerek ifade verdi.

İbrahim Yıldız - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ