MENÜ

Eskişehirspor'da hedef 3 puan!

Süper Lig'e iyi bir giriş yapamayan Eşkişehir'de Michael Skibbe, yarınki Beşiktaş maçı öncesi oldukça iddialı. Skibbe, “Galibiyet almak için elimizden geleni yapacağız. Kendimize orta sıralarda yer edinmek için uğraşacağız” dedi

Eskişehirspor'da hedef 3 puan!

Spor Toto Süper Lig’e kelimenin tam anlamıyla felaket bir başlangıç yapan ve 17. sırada bulunan Eskişehirspor, yarın Beşiktaş’ı ağırlayacak. Bu maç öncesi Kırmızı-Siyahlılar, galibiyet alacaklarına inanıyor.

Es-Es teknik direktörü Michael Skibbe, Beşiktaş’ı yenerek yükselişe geçmek istediklerini söyledi. Skibbe, “Şimdi tek yapacağımız Beşiktaş maçına odaklanarak başarılı bir şekilde bitirmek. Takımın Bursaspor maçındaki isteği ve arzusundan memnunum. Umarım Beşiktaş maçında da aynısını gösteririz. Galibiyet almak için elimizden geleni yapacağız. Kendimize orta sıralarda yer edinmek için uğraşacağız” diye konuştu.

Başarılı teknik adam, taraftarı stada beklediklerini ve onlara da maçta çok büyük görev düştüğünü sözlerine ekledi.

Hazırlıklar tam gaz

Es-Es, Beşiktaş maçının hazırlıklarına da devam etti. Kırmızı-Siyahlılar, dün gerçekleşen antrenmanda pas ve taktik çalışması yaptı. Tedavileri devam eden Muarrem Muarem ile Causic çalışmalara katılmazken, oyuncuların hırslı olmaları gözlerden kaçmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ