MENÜ

Veli Kavlak'ın dönüşü!

Beşiktaş, Spor Toto Süper Ligin 7.haftasında Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı. Siyah-Beyazlılar'da uzun süredir sakat olan Veli Kavlak, çalışmalara başladı.

Veli Kavlak'ın dönüşü!

Basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü. Antrenmana bireysel performans antrenörü eşliğinde çalışmalara başlayan Veli Kavlak ile dünkü maçta ilk 11'de oynayan futbolcular katılmadı. Bu oyuncular salonda rejenarasyon çalışması yaptılar.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Antrenman serbest yapılan ısınma koşuları ve stretching çalışmaları ile başladı. İstasyon çalışması, pas çalışması, kanat orta şut çalışması, 5’e 2 çalışması ve dar alanda kontrol pas çalışması yapıldı. Yarım sahada yapılan oyun çalışması sonrası antrenman şut çalışması ile sona erdi.

Beşiktaş, hazırlıklarını yarın saat 11.30’da basına kapalı yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan özel uçakla Eskişehir'e giderek kampa girecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ