MENÜ

Oktay Mahmuti: Bu sene lig, daha zor ve belirsiz

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Takımı Başantrenörü Oktay Mahmuti, "Geçen sene hiçbir maç kolay olmadı. Bu sene bence daha da zor ve belirsiz olacaktır" dedi.

Oktay Mahmuti: Bu sene lig, daha zor ve belirsiz

Mahmuti, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda düzenlenen medya günü etkinliğinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Geçen sezon Basketbol Süper Ligi’nde yarı final oynayarak, ligi dördüncü sırada bitirdiklerini ve Avrupa Ligi bileti aldıklarını anımsatan Mahmuti, "Bu da ligin ne kadar sürprizlere açık olduğunu gösteriyor. Geçen sene hiçbir maçın kolay olduğunu söyleyemem. Hiçbir maç kolay olmadı zaten. Bu sene bence daha da zor ve belirsiz olacaktır. Basketbolu keyifli yapan da bu. Keyifli maçlar oynanacaktır bundan eminim."

Kadrolarına birçok yeni oyuncu dahil ettiklerini belirten tecrübeli antrenör, "Tam takım olarak kısa bir süre önce çalışmalara başladık. Geldiğimiz nokta itibarıyla hücumda belki biraz gerideyiz. Onu da tamamlamaya ve iyi bir noktaya gelmeye çalışıyoruz. Birçok oyuncumuz bu ligde mücadele etmiş, tecrübe sahibi. Yalnız oyuncular veya ben birey olarak bir şey ifade etmiyoruz. Önemli olan bu bireylerden bir sinerji yakalamak. Bütün gayretimiz de o yönde olacak" diye konuştu.

Takımlarında uzun rotasyonunda 8 oyuncu olduğunu dile getiren Mahmuti, "Uzun sayısı biraz fazla. Zaman içerisinde onu da daha net bir hale getirmeye çalışacağız. Nasıl yapacağımıza da birlikte karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Medya günü etkinliği yapıldı

Medya günü etkinliğinde Darüşşafaka Doğuş’un teknik heyet ve sporcuları, tanıtım videoları ve fotoğraf çekimlerinin ardından yeni sezonda giyecekleri formalarla basın mensuplarına poz verdi.
Etkinlikte ayrıca 35 yaşına giren oyuncu Ersin Dağlı’nın doğum günü kutlandı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ