MENÜ

Kweuke, Deniz Çoban'a üzüldü

Çaykur Rizesporlu Leonard Kweuke, "Deniz Çoban'ın hakemliği bırakmasına üzüldüm" dedi.

Kweuke, Deniz Çoban'a üzüldü

Çaykur Rizespor’un golcü oyuncusu Leonard Kweuke, Kasımpaşa maçında takımı lehine kazandırdığı penaltı sonrası hakem Deniz Çoban’ın görevi bırakmasına ilişkin, "Oraya kadar gücümü kullanarak koştum ve kaleciden darbeyi alınca düştüm. Maçtan sonra yapılan spekülasyonlara bir şey söyleyemem ama hakemliği bırakmasına üzüldüm" dedi.

Kweuke, Ahmet İlhan Özek ile Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gazetecilerin sorularını cevapladı.

Sezona iyi bir hazırlık dönemi geçirerek girdiği için geçen sezondan çok daha iyi olduğunu ifade eden Kweuke, bu sezonun kendisi için çok daha iyi olacağına inandığını belirtti.

Kasımpaşa karşısında haklı bir puan kazandıklarını ve penaltının tartışılmasının yanlış olduğunu kaydeden Kweuke, Deniz Çoban’ın hakemliği bırakmasına üzüldüğünü vurgulayarak, "Ben yalan söyleyen bir futbolcu değilim. Güçlü futbolu seven biriyim. Kalecinin bu hamleyi yapacağını biliyordum. Kalecinin darbesini hissedince düştüm. Oraya kadar gücümü kullanarak koştum ve kaleciden darbeyi alınca düştüm" ifadesini kullandı.

Her maçtan önce penaltıcı belirlendiğini vurgulayan Kweuke, "Hocam maçtan önce bana şans verdi, ben de kullandım. İçimden sadece gol atmam gerektiğini düşünüyordum. Yorgun olduğum için kendime dinlenme payı bıraktım. Güce ihtiyacım vardı ve gücümü toparlayarak attım. Başardığım için mutluyum" dedi.

Ahmet İlhan’ın görüşleri

Kweuke ile birlikte kameraların karşısına geçen Ahmet İlhan Özek ise hafta sonunda Bursaspor ile yapacakları maça ilişkin ilginç açıklamada bulundu.

Özek, Bursaspor maçının çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Benim için de ayrıca öneme sahip. Bursaspor’a karşı geçtiğimiz sezon futbol hayatımda en büyük farkı gördüm. Kardemir Karabükspor olarak kazanmamız gereken maçta 7 fark yemiştik. Bursaspor’a karşı bir yaram var. Bunun acısını bu maçta çıkarmak istiyorum. İnşallah kazanırız" diye konuştu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ