MENÜ

Ertuğrul Sağlam: Yaralandım!

Bursaspor'un Eskişehirspor'u 2-0 yendiği maç sırasında istifaya davet edilen Ertuğrul Sağlam, sessizliğini bozdu. Sağlam, “Bu kadroya, başkana, yönetime, taraftara, camiaya sonuna kadar güveniyorum. O yüzden kolay kolay vazgeçmeyeceğim” dedi

Ertuğrul Sağlam: Yaralandım!

Ligde aldığı sonuçlar ve oynadığı futbol gerekçe gösterilerek, geçen hafta oynanan Eskişehirspor maçında istifaya davet edilen, bunun üzerine ise gözyaşlarını tutumayan Ertuğrul Sağlam, konuyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Oldukça önemli açıklamalar yapan Sağlam, “İyi niyetle, onurumuzla, haysiyetimizle işimizi yapmaya çalışıyoruz. Bugüne kadar her şeyimizle camiaya layık olmaya çalıştık. Bu kadroya, başkana, yönetime, taraftara, camiaya da sonuna kadar güveniyorum. O yüzden kolay kolay vazgeçmeyeceğim. Ne kadar çok çalışır, emek harcarsanız, vazgeçmeniz de o kadar zor olur. Daha fazla çalışacağız” dedi.

‘Hayal kırıklığına uğradım’

Maç anında yaşananları da değerlendiren başarılı çalıştırıcı, “Maçın içinde yaşananlar bizi derinden etkiledi. Kendimizi ait hissettiğimiz bir yerde böyle bir tepkiye karşılaşmak bizi hayal kırıklığına uğrattı ve yaraladı. Dolayısıyla ciddi anlamda duygusal yoğunluk içinde sonunda da patlamaya kadar giden bir duygu yoğunluğu yaşadık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ