MENÜ

THF Yönetim Kurulu Üyesi Barçın, görevinden istifa etti

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Yönetim Kurulu Üyesi Murat Barçın, görevinden istifa ettiğini bildirdi.

THF Yönetim Kurulu Üyesi Barçın, görevinden istifa etti

Barçın, yaptığı yazılı açıklamada, THF Yönetim Kurulu üyeliğinde, genç erkek milli takımlar sorumlusu görevini üstlendiğini belirtti.

Yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini anlatan Barçın, açıklamasında şunları kaydetti:

"Bugüne kadar olan süreçte üzülerek söylemekteyim ki gelinen noktada, bu görevimi icra etmemin bir anlam ifade etmeyeceğini tüm kamuoyuna duyururum. Dün şehrimin hentboluna bugün ise Türkiye hentboluna destek olma isteğiyle yönetim kuruluna girdim. İçinde bulunduğum bu üç yıl boyunca senede iki kere toplanılarak, hentbolumuzu ne kadar savunup yücelteceğimize inancım kalmadığı gibi yapılan toplantılarda da ne konuşmamızın dinlenmesine ne de yorum yapmamıza bile saygının olmadığını gördüm."

Barçın, yıl boyunca alınan kararların çoğuna yakınını kendisinin de hentbol sitelerinden duyduğunu savunarak, açıklamasında ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"Aslında büyük umutlarla ’hentbolumuzun çıtasını nasıl dört yıl boyunca yukarılara çıkartabilirizin’ hesabını yaparken, bu durumda kendimi bulmamın üzüntüsünü yaşıyorum. Giderilebilecek bir sürü aksaklık varken, bunların giderilememesine şahitlik etmek ve bunun sorumlularından biri olarak anılmak daha istemiyorum. Hedefimiz Türk hentbolunu Türkiye’de ve dünya sıralamasında marka değerini yükseltecek projelere imza atan bir yönetim kurulu olması gerekirdi. Şimdi bu duygu ve düşüncelerimle ben de Sayın Asbaşkanım Bilgehan Çapraz’ın almış olduğu karara saygımı sunar ve bu onurlu görevimi bu şartlar altında yerine getiremeyeceğimi ifade ederim."

Bu arada, THF Başkan Yardımcısı Bilgehan Çapraz da dün görevinden ve yönetim kurulu üyeliğinden istifa ettiğini açıklamıştı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ