MENÜ

Kardemir Karabükspor Başkanı: Kalpar ile mayamız tutmadı

PTT 1'inci Lig ekibi Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, istifa eden teknik direktör Hüseyin Kalpar ile mayalarının tutmadığını söyledi.

Kardemir Karabükspor Başkanı: Kalpar ile mayamız tutmadı

PTT 1'inci Lig ekibi Kardemir Karabükspor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Teknik sorumlu Levent Açıkgöz gözetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle Fatih Candan katılmazken, Ergün Teber takımdan ayrı düz koşu yaptı.

"Bizi başarıdan başarıya koşturacak bir hoca bulacağız"


Antrenman öncesi futbolcularla sahada bir görüşme yapan ve sonra antrenmanı takip eden Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Hüseyin Kalpar'a takıma katkılarından dolayı teşekkür etti. Tankut, "Hüseyin Kalpar bu ligin en iyi hocalarından biri. Bundan hiç kimsenin en ufak bir tereddüdü yok. Ama olmadı, maya tutmadı. Kendisi de farkındaydı, biz de farkındayız, taraftar da farkında, futbolcu da farkında. İnşallah bize uyum sağlayacak, başarıdan başarıya koşturacak bir hoca bulacağız" dedi.

"Levent Açıkgöz'e güveniyorum"

Başkan Tankut, Adana Demirspor ile çok önemli bir maç oynayacaklarını belirterek, "Teknik sorumlumuz Levent Açıkgöz ve futbolcu arkadaşlarıma güveniyorum. Takımımız sahada elinden geleni yapacaktır. Bu zorlu maçtan puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ