MENÜ

Haydi kızlar!

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası final yolunda bugün kader maçını oynayacak. Ay-Yıldızlı ekibimiz, Play-Off turunda Macaristan'ı set vermeden yenen, 2011 ve 2013'ün finalisti Almanya'yla karşılaşacak, kazanan yarı finale çıkacak.

Haydi kızlar!

Hollanda ile Belçika’nın ortaklaşa düzenlediği 2015 CEV DELA Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda A Milli Takımımız, ‘ya tamam ya devam’ maçına çıkacak.

Azerbaycan, Belçika ve Macaristan’ı yenerek gruptan lider çıkan ve bu sonuçla çeyrek finallere direkt katılma hakkı elde eden Filenin Sultanları’nın bu turdaki rakibi, dün oynanan Play-Off maçlarıyla belli oldu. Ay-Yıldızlı ekibimiz, bugün güçlü kadroya sahip Almanya’ya yarı final mücadelesi verecek. Türkiye en son, 2011 ile 2013 Avrupa Şampiyonaları’nda final oynayan ve gümüş madalya kazanan Almanya’yla 2013’teki organizasyonda grup maçlarında karşı karşıya gelmiş ve Panzerlere 3-0 kaybetmişti.

Milliler destek bekliyor

Avrupa şampiyonluğunu hedefleyen Filenin Sultanları, Belçika’nın Antwerp kentindeki Lotto Arena Merksem’de oynanacak çeyrek final mücadelesinde Avrupa’da yaşayan Türklerin tribünleri doldurarak, kendilerine destek vermesini bekliyor. Öte yandan Sırbistan’ın zirvede yer aldığı D Grubu’nda Almanya, Macaristan’la çeyrek final biletini kapmak için dün karşılaştı. Almanya zorlanmadığı maçta Macaristan’ı 25-28, 25-17 ve 25-14 mağlup ederek, tur atladı. Karşılaşmanın en skorer ismi 18 sayı ile oynayan Alman oyuncu Brinker oldu. Bu arada Play-Off turunda çeyrek final bileti kapan bir diğer ekip de İtalya oldu. İtalya, Hırvatistan’ı 3-0’la geçti, Rusya’nın rakibi oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ