MENÜ

Galatasaray'da işler tersine döndü

Astana maçı öncesine kadar Devler Ligi'nde çıktığı tam 9 maçta galibiyet yüzü göremeyen Aslan'ın kabus serisi Kazakistan'da da devam etti. Sarı-Kırmızılılar, 10 maçlık kazanamama serisiyle bu alanda en kötü istatistiğe sahip Türk takımı oldu.

Galatasaray'da işler tersine döndü

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ndeki ikinci maçı için Kazakistan’a giderken taraftarların en büyük temennisi geçen sezondan bu yana süren talihsiz serinin sonlanmasıydı. Çünkü en son 2013’te Arena’da Juventus’u yenen Sarı- Kırmızılılar, o günden beri dev arenada maç kazanamıyordu.

Tarihinde ilk kez Devler Ligi Grupları’nda maç oynayan Astana karşısında kazanıp bu kötü gidişi sonlandırması beklenen Aslan’da alınan sonuç ise bir kez daha hayal kırıklığı oldu. Böylece İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile Chelsea karşısında başlayan, bir diğer İtalyan hoca Cesare Prandelli ile devam eden kazanamama serisi Hamza Hamzaoğlu’yla da son bulmadı.

Hamzaoğlu’nun yüzü gülmedi

Takımın başına geçtiği geçen sezondan bu yana Arsenal ve Atletico Madrid’e karşı iki maç oynayan, dün 3. maçına çıkan Hamzaoğlu, Sarı-Kırmızılı ekiple Şampiyonlar Ligi’nde galibiyet göremedi. Galatasaray, bu alanda da 10 maç kazanamayan ilk Türk takımı olarak da taraftarlarını üzdü. Daha önce Fenerbahçe ve Trabzonspor’un 9 maçlık kazanamama serileri olmuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ