MENÜ

Fenerbahçe'nin yeni yıldızlarından Obradovic'e övgü!

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın oyuncuları ve teknik heyeti, Euroleague tarafından organize edilen etkinlikte basın mensupları ile bir araya geldi.

Fenerbahçe'nin yeni yıldızlarından Obradovic'e övgü!

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da düzenlenen etkinlikte açıklamalarda bulunan sarı-lacivertli takımın yeni transferlerinden Luigi Datome, Fenerbahçe'nin çok büyük ve hedefleri olan bir kulüp olduğunu dile getirdi. Ekpe Udoh ise, Obradovic'in, hayatında gördüğü en zorlu coach olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin Boston Celtics'ten renklerine kattığı forvet oyuncusu Luigi Datome, sarı-lacivertli takım ile ilgili, ''Yeni bir takıma geldiğiniz zaman bireysel hedeflerin yanında takım hedefleri de var, bunları birleştirmeniz gerekiyor. Çok büyük ve hedefleri olan bir kulüp. Çok çalışarak oynadığımız bütün liglerde en yüksek hedeflere ulaşmak istiyoruz'' dedi.

'OBRADOVIC GİBİ BİR ANTRENÖRÜN 2'NCİ OLMAK GİBİ BİR HEDEFİ YOK'

Datome, Fenerbahçe'nin geçen sezon Final-Four oynaması ile ilgili de konuştu. Obradovic gibi bir antrenörün 2'nci olmak gibi bir hedefi olmadığını ifade eden Datome, ''Bu sene de aynı Final-Four'da aynı yerlere gitmek istiyor. Takım da bu hedeflere göre çalışmalarını sürdürüyor'' şeklinde konuştu.

'İYİLEŞTİM, ÇOK İYİYİM'

İtalya ile İzlanda arasında oynanan milli mücadelede sakatlanan ve Eurobasket'in kalan kısmında forma giyemeyen Datome, ''İyileştim, çok iyiyim. Hatta bu akşam takımla birlikte antrenmanlara başlayacağım" dedi.

EKPE UDOH: ''OBRADOVIC HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN ZORLU COACH''

Fenerbahçe'nin Los Angeles Clippers'tan transfer ettiği uzun forvet-pivot oyuncusu Ekpe Udoh ise, ''Geldiğimden beri iki antrenman yaptık ve çok zorlu geçti. Obradovic, hayatımda gördüğüm en zorlu coach ve bizi gerçekten çok ağır çalıştırıyor, ama bunun meyvelerini toplayacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Takım arkadaşları ile arasındaki ilişkiden de bahseden Udoh, ''Arkadaşlarımızla olan ilişkimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Nasıl antrenmanda birlikte çalışıyorsak dışarıda da bunun bir süreci oluyor, ama takım kimyası gitgide artıyor ve bunun da sezonda bize artı getireceğini düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ