MENÜ

Bilal, galibiyet için yeterli olamadı

32 yaşında kariyerinde ilk kez Devler Ligi maçına çıkan Bilal Kısa yaklaşık 30 metreden attığı müthiş golle Galatasaray'ı öne geçiren isim oldu. Ancak gecenin en güzel golü Aslan'ın zaferine yetmedi.

Bilal, galibiyet için yeterli olamadı

Sarı-Kırmızılı takıma bedavaya gelen; yaşı ve yıllık alacağı 2.4 milyon TL ise sürekli eleştiri konusu olan 32 yaşındaki Bilal Kısa, her fırsatta gereken cevabı sahada vermek istediğini söylüyordu. Öyle de oldu. Aslan’ın, Astana deplasmanında ilk 11’de sahaya çıkan ve kariyerinde ilk kez Devler Ligi arenasında boy gösteren 32 yaşındaki oyuncu, eleştirilere müthiş bir cevap verdi.

Maçın 31. dakikasında Sneijder’den aldığı topu yaklaşık 30 metre uzaklıktan çok sert bir vuruşla kaleye yollayan Bilal, kaleciyi avladı, takımını da öne geçirdi. Ancak Bilal’in kaydettiği bu gol kalesinde hiç beklemediği iki gol gören Galatasaray’ın galip gelmesine yetmedi.

En yaşlı ikinci isim

Bilal Kısa’nın attığı gol bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde atılan goller arasında da önemli bir yer edindi. Öyle ki tecrübeli futbolcu (32 yaş, 3 ay), Dinamo Kiev’li Oleg Gusev’in (32 yaş, 5 ay) ardından bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde gol atan en yaşlı ikinci oyuncu oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ