MENÜ

Rakip fark etmez

Avrupa Şampiyonası'nda üç maçı da kazanıp çeyrek finalist olan Filenin Sultanları rakibini beklemeye başladı. Almanya-Macaristan galibi ile oynayacak olan millilerde tek hedef bu turu da geçip madalyaya uzanmak.

Rakip fark etmez

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası’da oynadığı 3 maçı da set vermeden kazanıp bileğinin hakkıyla çeyrek finale kalırken, rakibini beklemeye başladı.

Çeyrek finalde bizim grupta yer alan ve 3-0 yendiğimiz Macaristan ile D Grubu’nun ikincisi Almanya arasındaki maçın galibiyle karşılaşacak olan Filenin Sultanları, hedefi yarı final olarak belirlerken, takımın tecrübeli isimlerinden Neriman, “Bütün ekibi kutluyorum. Önceden konuştuğumuz taktikleri sahaya çok güzel yansıttık. Çeyrek finalde Almanya’yla karşılaşacağımızı tahmin ediyorum. İnşallah önümüzdeki maçı kazanıp yarı finale adımızı yazdırmak istiyoruz. Herkesi yenmek zorundasınız. Bundan sonra öyle takım seçme lüksünüz yok. Ancak bence Almanya favori. Almanya’yı bekliyoruz. Bizim iyi oynamamız lazım. Böyle oynadığımız sürece her takımı yenebilecek güçteyiz” ifadelerini kullandı.

Hedefimiz madalya

Antrenör Ferhat Akbaş da, “Artık gruplardan sonra karşımıza kim gelirse gelsin fark etmez. Elimizden gelen en iyi oyunu oynayıp, madalya için mücadele edeceğiz. Rakibin ismi önemli değil, bundan sonra bizim neler yapacağımız önemli” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ