MENÜ

Atletico Madrid 1-2 Benfica

Galatasaray'ın da yer aldığı C Grubu'nda Benfica, deplasmanda Atletico Madrid'i 2-1 mağlup etti. Lakabı 'Kartallar' olan Portekiz devi, böylece 2'de 2 yaptı ve zirveye uçtu.

Atletico Madrid 1-2 Benfica

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray'ın da mücadele verdiği C Grubu'nun 2. haftasında Benfica, deplasmanda Atletico Madrid ile karşı karşıya geldi.

Vicente Calderon Stadı
'nın ev sahipliği yaptığı müsabakada Portekiz devi, yenik duruma düşse de yılmadı ve İspanyol rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Kritik mücadelenin 23. dakikasında Angel Correa, kaydettiği golle Atletico'yu öne geçirdi: 1-0. Kartallar, 36'da Nicolas Gaitan'ın filelere gönderdiği golle skoru eşitledi: 1-1. İlk devre bu skorla noktalanırken, 56'da sahneye çıkan Gonçalo Guedes, Portekiz temsilcisine üstünlüğü getirdi ve geceye noktayı koydu: 1-2.

Gruptaki ilk maçında Astana'yı mağlup eden Rui Vitoria komutasındaki Benfica, bu sonuçla 2'de 2 yaptı ve 6 puanla liderlik koltuğuna oturdu. İlk müsabakada Galatasaray'ı deviren Diego Simeone'nin öğrencileri ise ilk mağlubiyetine uğradı ve 3 puanda kaldı.

Gecenin diğer sonuçları:

A Grubu
Malmö-Real Madrid: 0-2
Shakhtar Donetsk-PSG: 0-3

B Grubu
CSKA Moskova-PSV: 3-2
M.United-Wolfsburg: 2-1

C Grubu
Astana-Galatasaray: 2-2

D Grubu
M'Gladbach-M.City: 1-2
Juventus-Sevilla: 2-0

Haberin Devamı
YORUM YAZ