MENÜ

ANALİZ! Rıdvan Dilmen: Denayer'i ilk kez beğenmedim

Rıdvan Dilmen, Astana-Galatasaray maçı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu: "Denayer'i ilk defa bugün beğenmedim"

ANALİZ! Rıdvan Dilmen: Denayer'i ilk kez beğenmedim

%100 Futbol programında Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Astana-Galatasaray maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen, önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli yorumcu, Galatasaray'ın oyununu beğenmediğini ve oyuncuların kalitesini göstermemesini eleştirdi.

İşte Rıdvan Dilmen'in kritik maç sonrası açıklamaları;

"Carole'nin attığı gol kendi kalesine attığı gol olarak sayılmalı. Çünkü kaleye girmeden daha mesafe vardı. Öylesine şeyler oldu ki maçta. Bugün de tuhaf maç oldu. Galatasaray iki kez öne geçti ama asla puan kaybetti diyemem. Hamza Hamzaoğlu beraberlik golü gelince risk aldı ve Sinan Gümüş değişikliğine gitti. "

"Skora göre bir oyun kurdu. Hücumcu bir takımla başladı. Galatasaray iyi oynadı mı? Hayır ama büyük mücadeleci bir görüntü sergiledi. Bu zeminde oynamak çok kolay değil. Umut'un pozsiyonu gol olsaydı rakibin direncini kırabilirdi. Forvet oynamak Galatasaray'da avantaj olduğu kadar da dezavantaj da olabiliyor aslında."

"Zeminin kötü olması Hamza Hamzaoğlu'nun farklı bir kadro ile çıkmasına neden oldu. Hakan Balta'nın dinlndirilmesi lazım. Semih özellikle oyunun son bölümünde iyi oynamadı. Denayer'i de bugün ilk defa beğenmedim. Galatasaray'ı beğenmedim çünkü kaltesini ortaya çıkarmadı. "

"Bugün Galatasaray ne hücum yapabildi, ne defans yapabildi. Zaten defansı sıkıntılı... Belki mağlup da olabilirdi"

Haberin Devamı
YORUM YAZ