MENÜ

Marko Marin sahada konuşuyor: Bitirin bu işi

Takımın neredeyse döküldüğü Osmanlı maçında bile sahanın en iyilerinden olmayı başaran ve ilk golünü de atan Alman yıldız, bonservis probleminin erken çözülmesi gerektiğini kanıtlıyor.

Marko Marin sahada konuşuyor: Bitirin bu işi

Trabzonspor’da son dakika transferlerinden biri olan Marko Marin, Chelsea’dan 4 milyon Euro’luk satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı.

Teknik direktör Şota, kademeli olarak her hafta biraz daha forma şansı verdiği Alman yıldızdan beklentilerinin bile üzerinde bir geri dönüş aldı. Her hafta üzerine koyarak oynayan Bordo-Mavili futbolcu, takımın döküldüğü son Osmanlıspor mücadelesinde bile en iyilerden biriydi ve hatta ilk golünü de attı. Başarılı oyuncu, bu formuyla adeta yönetime de, “Bonservis işimi bir an önce çözün” mesajı yolluyor.

Yönetim harekete geçiyor

Marko Marin konusuyla alakalı olarak, “Kendisinden büyük beklentilerimiz var. Bu beklentileri karşılarsa tabii ki onun için Chelsea ile masaya otururuz. Trabzonspor büyük kulüptür ve daha önce de bu tip birçok büyük takımdan oyuncu almıştır” mesajlarını veren Hurma’nın önümüzdeki günlerde Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile yapacağı görüşmede bu tabloyu gündeme getireceği, çıkacak sonuca göre de hareket edeceği gelen haberler arasında.

2.5 yıllık hasret bitti

Marko Marin, en son 2 yıl önce Chelsea’nin Wigan’la deplasmanda oynadığı maçta gol sevinci yaşamıştı. Trabzonspor’da uzun bir radan sonra bu sevinci yaşayan yıldız oyuncu, formunu takıma sağladığı uyuma bağlıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ