MENÜ

Eskişehir'de Mesut Bakkal sesleri!

Süper Lig'de Bursaspor'a deplasmanda 2-0 kaybederek ligdeki kötü gidişatını sürdüren Eskişehirspor'da, Skibbe'nin kredisi tükenme noktasına geldi. Kulüp yönetiminin ilk hedefi ise sezona Mersin'de başlayan ve istifa eden Mesut Bakkal...

Eskişehir'de Mesut Bakkal sesleri!

Bursaspor'a kaybederek ligde 6. hafta sonunda 4 puanla 17. sırada yer alan Eskişehirspor'da Michael Skibbe'yi sıkıntılı günler bekliyor.

Oynadığı son 3 maçta kalesinde 7 gol gören ve rakip ağları sarsamayan Es Es'te gelecek hafta oynanacak Beşiktaş maçında alınacak sonuç Alman teknik adamın kaderini belirleyecek.

İlk hedef Bakkal


Sezona Mersin İdmanyurdu'nda başlayan ancak geçtiğimiz haftaki 4-0'lık Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından istifa eden ve şu an takım çalıştırmayan Mesut Bakkal ise Kırmızı Siyahlı kulüpte takımın başına geçirilmesi için düşünülen ilk teknik adam durumunda...

Ailesi Eskişehir'de

Tecrübeli teknik adamın ailesinin Eskişehir'de ikamet etmesi ve şehri iyi tanımasından ötürü de gelecek tekliflere sıcak bakabileceği belirtiliyor.

Yönetimden başkana: Yolları ayıralım


Yönetimin, başkan Mesut Hoşcan'a Skibbe'yle yolların ayrılması konusunda büyük baskı yaptığı, alınan sonuçlardan memnun olmayan Hoşcan'ın da "Beşiktaş maçını ve Milli arayı bekleyelim" dediği öğrenildi.

Yönetim Kurulu toplantısında Okan Buruk'un da ismi geçti ancak genç teknik adam şu an için ikinci seçenek olarak düşünülüyor.

Mehmet Ali Sabuncu


Haberin Devamı
YORUM YAZ