MENÜ

Tam isabet!

Galatasaray'ın yaz dönemindeki transfer politikası yerden yere vurulurken, yeniler yüzleri güldürmeye başladı. Podolski takımın en golcüsü olurken, Denayer ve Carole taraftardan tam not aldı, Rodriguez ve Bilal de giderek Aslan'a ısınıyor.

Tam isabet!

Yeni transferler Galatasaray’ın yüzünü güldürüyor... Sarı-Kırmızılı kulübün yaz dönemindeki politikası, sert şekilde eleştirilmiş, yerden yere vurulmuş, yönetim istifaya çağrılmıştı. Ancak ligin 6. haftası geride kalırken, yeni oyuncuların yükselen performansı, aslında transferde tam isabet sağlandığını gösteriyor. Lukas Podolski, santrfor olmamasına rağmen attığı 3 golle, takımın en skorer ismi konumunda. Orta sahada Jose Rodriguez ve Bilal ikilisi, Selçuk ile Melo’nun yokluğunu aratmıyor. Denayer ise stoper olarak kiralanmasına rağmen, sağ bekteki performansıyla Sabri’yi şimdiden unutturmayı başardı. Belçikalı savunmacının zamanla çok daha iyi maçlar çıkaracağı tahmin ediliyor. Carole de sol bekte Telles’ten daha başarılı bir grafik ortaya koyuyor.

Grosskreutz da katılınca...

Transferin son saniyelerinde alınan ve lisans çıkarılamayan, ancak Galatasaray’la idmanlara devam eden ve forma giymek için Ocak ayını bekleyen Kevin Grosskreutz’un da takıma katılmasıyla birlikte, kadronun çok daha güçlü olacağı düşünülüyor. Sarı-Kırmızılılar’ın ara transferde yedek bir forvet alarak, alternatif sıkıntısını tamamen bitirmesi bekleniyor. Ayrıca mevcut kadroda sakatlığı sona eren Chedjou’nun savunma hattına dönmesiyle beraber, defanstaki direncin daha da artacağı tahmin ediliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ