MENÜ

Sergen Yalçın: Biz de skorlara şaşırıyoruz

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "Bu sene biz de skorlara şaşırıyoruz. Çünkü 6 haftada 5 beraberlik enteresan, tabii çok görülen bir şey değil herhalde" dedi.

Sergen Yalçın: Biz de skorlara şaşırıyoruz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor’un teknik direktörü Sergen Yalçın, 6 haftada 5 beraberlik aldıklarını belirterek, bu sene skorlara şaşırdıklarını söyledi.

Sergen Yalçın, kulüp tesislerindeki antrenman öncesinde, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde deplasmanda dün Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldıkları maçta iyi mücadele ettiklerini ancak bunu sonuca yansıtamadıklarını belirtti. Takımın iyi oynadığını ancak kazanamadıklarını belirten Yalçın, "Bu sene biz de skorlara şaşırıyoruz, çünkü 6 haftada 5 beraberlik enteresan, tabii çok görülen bir şey değil herhalde" dedi.

"Kazanamıyoruz ama kaybetmiyoruz da"

Futbolda bu tür sonuçların olabileceğini ifade eden Yalçın, geride kalan haftalarda çok iyi oynamalarına rağmen maç kazanamadıklarına dikkati çekti. Antalyaspor maçında da iyi oynadıklarını dile getiren Yalçın, şunları kaydetti:

"İyi oynuyorsun, iyi mücadele ediyorsun, skor olarak bunun sonucunu alamıyorsun. Ancak çok fazla abartmaya gerek olduğunu düşünmüyorum, henüz ligin başı. Pozitif tarafından bakmak istiyoruz, kazanmıyoruz ama kaybetmiyoruz da. Orası da önemli bizim için. Şunu da söylemek lazım, biz sahada oynadığımız oyuna da bakıyoruz. Oyuncularımızın, takımın performansına bakıyoruz, özellikle Antalyaspor maçında oyuncularımız sahada ellerinden gelen her şeyi yaptılar ama skoru sağlayamadık."

Ligde bu hafta Mersin İdman Yurdu’nu konuk edeceklerini hatırlatan Yalçın, "Mersin İdman Yurdu maçını kazanmak istiyoruz. Özellikle taraftarımıza çok ihtiyacımız olacak. Bir takımın başarılı olmasının en büyük nedenlerinden birisi, oyuncuların taraftarıyla bütünleşmesidir. İnşallah bunu sağlayıp, arzuladığımız 3 puanı alırız" diye konuştu.

Antrenman

Medicana Sivasspor, ligin 7. haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde kulüp tesislerinde yapılan antrenman, iki grup halinde gerçekleşti. Antalyaspor maçında forma giyen futbolcular, koşu ve açma germe hareketleriyle idmanı tamamladı. Diğer gruptakiler ise pas çalışmasıyla antrenmanı sürdürdü.

Sakatlıkları bulunan Ümit Kurt ve Jeronimo Barrales ile kontrol amacıyla İstanbul’a giden Michael Eneramo, MR çektirmek için İstanbul’da bulunan Yekta Kurtuluş ve rahatsızlığı olan Batuhan Karadeniz antrenmana katılmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ