MENÜ

Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Eskişehirspor maçında kendisini istifaya çağıran tezahüratlar sonrası gözyaşlarını tutamadı.

Ertuğrul Sağlam gözyaşlarını tutamadı

Yeşil Beyazlılar Tomas Necid ve Faty'nin golüyle 2-0 kazanırken taraftarlar, "Yönetim istifa", "Ertuğrul istifa" diye protesto gösterilerinde bulundular. Kapalı tribünle girdiği konuşmalardan sonra protestoyla karşılaşan teknik direktör Ertuğrul Sağlam, son dakikalarda gözyaşlarını tutamayıp yedek kulübesine oturdu.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam maç sonrası yayıncı kuruluşa yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

İşte teknik adamın birbirinden çarpıcı açıklamaları;

"İçinde bulunduğumuz durum bu maçın kayıpsız atlatılmasını emrediyordu. Oyuncularım da bu durumdan rahatsızdı. İlk yarıda çok net 4 tane pozisyonumuz vardı. Maçın sonuna kadar sabırla denedik ve 3 puanı alacak golleri de bulduk. Bizim hayatımızda Bursaspor'un ayrı bir yeri var."

"Türk futbol tarihine altın harflerle geçtik. Şampiyon olduk, Şampiyonlar Ligi'ne gittik. Türkiye'nin 5. büyüğü olduk.Bugün yapılanlar bir grup tarafından yapılmadığını biliyorum. Hakikaten üzüldüm. Bu kadar vefasızlık, vicdansızlık olmaz. Çok sinirliyim, farklı şeyler söylemek istemiyorum. Burada kapatmak daha doğru olur. Kümede kalınca konvoylar yapılan bir dönemden şampiyonluğa doğru uzanan bir yol var. Bu bizim emeğimiz. Hayatımda ilk defa bir taraftar grubu beni istifaya davet etti ve ne acıdır ki bu da Bursaspor taraftarı oldu. Çok üzgünüm. Umuyorum ki gerçek Bursasporlu taraftarların gönlünde bizim ayrı bir yerimiz vardır."

Haberin Devamı
YORUM YAZ