MENÜ

Fenerbahçe'den Origi atağı!

Moussa Sow'un sürpriz ayrılığı sonrası forvet bölgesinde alternatifi azalan Fenerbahçe, Liverpool'da yeteri kadar forma şansı bulamayan Divock Origi için İngiliz ekibinin kapısını çaldı.

Fenerbahçe'den Origi atağı!

Yeni sezona birbirinden çarpıcı transferlerle başlayan Fenerbahçe, her bölgede en az 2-3 oyuncunun yer aldığı alternatifli bir kadro oluşturdu. Ancak transfer döneminin son günlerine girilirken Moussa Sow'un 16 milyon Euro bonservis bedeliyle Ah Ahli kulübüne satılmasının ardından, Sarı Lacivertlilerin forvet bölgesinde yalnızca Robin van Persie ve Fernandao ikilisi kaldı.

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın, iki yıldızın da aynı anda sahada olduğu karşılaşmalarda oyuna müdahale şansı kalmaması nedeniyle arayışlara geçen Sarı Lacivertli kulüp, gözünü Liverpool'da forma giyen Divock Origi'ye çevirdi. Daha önce Lazar Markovic transferinde Liverpool'la oldukça sıcak görüşmeler yürüten Fenerbahçe cephesi, bu güvenle Belçikalı golcü için de teklifini sundu. Fakat Merseyside ekibinin bu teklifi nazikçe geri çevirdiği öğrenildi.

2014 yaz transfer döneminde 10 milyon Pound bonservis ücretiyle Lille'den Liverpool'a transfer olan Belçikalı oyuncu, gelişimini sürdürmesi için 1 yıl daha kiralık olarak Lille'de forma giymişti. Fransa Ligi'nde 33 maçta 8 gol kaydeden 20 yaşındaki futbolcu, bu sezon başında Liverpool'a katıldı.

Ancak Danny Ings, Christian Benteke ve Daniel Sturridge gibi yıldızların arkasında kalan ve sadece 17 dakika forma şansı bulabilen futbolcunun, düzenli süre alabilmek ve Belçika milli takımındaki yerini korumak adına ocak ayında başka bir takıma kiralık olarak gitmeye sıcak baktığı belirtildi. Bu nedenle, ilk başta teklifi reddedilen Fenerbahçe'nin de Origi için şimdilik beklemeye geçtiği ifade edildi.

fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ