MENÜ

Çaykur Rizesporlu futbolcu Kweuke, gol krallığında Eto'o ile yarışıyor

Spor Toto Süper Lig'in ilk 5 haftasında 4 gol atan Çaykur Rizespor'un Kamerunlu golcüsü Leonard Kweuke, gol krallığında Antalyaspor'un oyuncusu Samuel Eto'o ile yarışmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Kweuke, gol krallığında Eto'o ile yarışıyor

Leonard Kweuke, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gol krallığında Osmanlısporlu Papa Ndiaye ile ilk sırayı paylaşan Eto'o'yu herkesin tanıdığını belirterek, "Eto'o'yu konuşmamıza gerek yok. Herkes onu tanıyor. İyi bir forvet olduğunu herkes biliyor" dedi.

Eto'o'yu geçmek için daha çok çalışacağını vurgulayan Kamerunlu futbolcu, "Gol krallığında Eto'o'nun arkasından gidiyorum. Açıkçası bundan mutluyum. Daha çok çalışacağım. Eto'o'yu geçebilirsem ne mutlu bana. Geçemezsem de güzel bir yarış izleyeceğimi düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de gol krallığında 5'er golle ilk sırayı paylaşan Osmanlısporlu Papa Ndiaye ve Eto'o'nun ardından 4'er golle Kweuke ve Beşiktaşlı Cenk Tosun geliyor.

"Takım bu yıl daha iyi"

Kweuke, lige güzel bir başlangıç yaptığını aktararak, "5 maçta attığım 4 golle mutlu olduğumu söyleyebilirim. Daha çok çalışıyoruz. Takımımız geçen seneye göre bu yıl daha iyi. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Daha iyi oynamak istediğini dile getiren Kamerunlu golcü, şunları kaydetti:

"Daha iyi oynadığımda gollerin geleceğini düşünüyorum. Takım da iyi olduğu için gollerimin devam edeceğine inanıyorum. Çok çalışacağım. Hedefimde bunlar olmalı, bunu istiyorum. İstediğim seviyeye ulaşabilirsem hem kendi adıma hem de Çaykur Rizespor adına sevineceğim."

Kweuke, geçen sezon attığı 12 golle futbol kariyerinin liglerdeki en golcü dönemini yaşamıştı.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ