MENÜ

Eskişehirspor 0-3 Kasımpaşa

Sezona iyi başlayan ekiplerden Kasımpaşa, Eskişehir deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı ve 9 puana yükseldi. Lacivert-Beyazlı ekibin gollerini sezonun yıldızı Titi, Scarione ve Eren Derdiyok kaydetti.

Eskişehirspor 0-3 Kasımpaşa

Bayram öncesi Eskişehir’de stat doluydu. 5’te Omerou’nun geri pası bir anda Isakkson’u yanılttı. Tribünler ayağa kalkarken araya yine tecrübeli kaleci girdi. 3 ve 4’te Gekas’tan evvel Omerou araya girdi, 10’da Lawal’ın, 11’de Defederico’nun uzaktan şutları maça renk getirdi. 14’de Deferico’nun golü rakibe faul sebebiyle sayılmadı. 23’de kale önünde Titi’nin dokunamadığı top Kasımpaşa’yı bir golden etti. 35’de ceza alanında topla buluşan Onur dönerek vurdu. Top az farkla dışarı gitti. 44’de tam devre biterken Tunay’ın kullandığı serbest atışa arka direkte Titi kafayı vurdu ve takımını öne geçirdi: 0-1.

Paşa taş gibi takım

İlk yarıda Causic, ikinci yarı başında Onur’un sakatlanıp çıkması mağlup Eskişehir’i iyice zor durumda bıraktı. 53’de Gekas’ın kaçırdığı topa son vuran Alpaslan oldu, ancak top farklı auta gitti. 56’da hava topu mücadelesinde topu önünde bulan Scarione uzaktan vurdu ve Boffin’i mağlup etti. 0-2. 63’de Emre yakın mesafeden şutladı, Isakkson başarılıydı. 65’de Scarione yine gol attığı yerden kaleyi yokladı, Buffin bu kez çabuk davrandı. 75’de Gekas kale önünde topu auta atınca maç dakikada olmasa bile beyinlerde bitti. 88’de Eren’in arka direkte müthiş vuruşla skoru 0-3’e getirmesi Eskişehir’i oldukça gerdi. Bu mağlubiyet Skibbe’nin kulübedeki akıbetini belirsizleştirdi, arka arkaya oynanacak Bursa ve Beşiktaş maçı öncesi verilen iki sakat, zaten sakatları olan ev sahibi ekip için hiçte iyi olmadı, yönetim istifa sesleri yükseldi. Kasımpaşa, Çalımbay hoca ile taş gibi takım olduğunu bir kez daha ispatladı.

Es-ES’te işler yolunda gitmiyor

Eskişehirspor’da, Kasımpaşa yenilgisinin ardından kötü gidiş sürdü. Kırmızı-Siyahlılar, son 3 maçta galip gelemedi. Son iki mücadelesinden puan çıkaramayan Es-Es, bu sene tek galibiyetini Gekas’ın hat-trick yaptığı maçta Sivasspor’a karşı almıştı. Eskişehirspor, bu kötü gidişe son vermek için bir sonraki hafta yıldızlar topluluğu Bursaspor deplasmanına gidecek.

90+ Mehmet Ali Sabuncu

Haberin Devamı
YORUM YAZ