MENÜ

"Mesut Özil Fenerbahçe'ye gelebilir"

Mesut Özil'in menajeri Erkut Söğüt Sarı-Lacivertli kulübe sezon sonuna kadar beklemesini önerdi ve ekledi: "Önümüzdeki yaz Fenerbahçe'ye gelebilir"

"Mesut Özil Fenerbahçe'ye gelebilir"

London Evening Standard Gazetesi, Fenerbahçe'nin Arsenal'in en pahalı oyuncusu Mesut Özil'i almayı hedeflediğini bildirdi.

Gazete'nin "Mesut Özil Fenerbahçe'nin ciddi bir hedefi" diye verdiği haberi BBC televizyonu da kaynak göstererk kullandı. Mesut Özil'in geçenlerde aniden İstanbul'da Boğaz'da çektirdiği fotoğrafını twittera koyması merak konusu olmuştu.

Mesut Özil'in menajerinin Fenerbahçe'nin önümüzdeki yaz yıldız futbolcuyu transfer edebileceğini söylemesi İngiltere'yi ayağa kaldırdı.

WENGER TRANSFERİNE KARŞI

Arsenal'in 42.5 milyon sterlinlik rekor transferi Mesut Özil'in adının bu yaz Türk kulüpleri ile Juventus'a gideceği söylentilerine karıştığına dikkat çeken London Evening Standard, Arsenal Teknik Direktörünün 26 yaşındaki futbolcusundan ayrılmaya niyeti olmadığını ısrarla sürekli vurguladığına dikkat çekti.

İngiliz gazetesi "Wenger'in ısrarının Nani ve Robin Van Persie'yi alan Fenerbahçe'yi caydırmadığı anlaşılıyor.Son yıllarda çok ünlü futbolcu Süper Lig'e gitti. Lukas Podolski ve Wesley Sneijder de Galatatasaray'da oynuyor" hatırlatmasını yaparken Alman Milli Takımı oyuncusu Mesut Özil'in kariyerinin zirvesinde Fenerbahçe'ye gitmesinin futbolcunun menaceri Dr.Erkut Söğüt'e tuhaf gelmediğine işaret etti.

Fenerbahçe 1-3 Molde

ARSENAL'İN TUTUMU ÖNEMLİ

Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye gitme opsiyonunun gözardı edilemeyeceğini söyleyen Dr. Erkut Söğüt "Arsenal'de Mesut Özil çok başarılı maçlar çıkartıyor. Şimdi konuşmak için çok erken fakat koşulları kestiremezsiniz. Bakalım sezon sonunda Arsenal'in tutumu ne olacak? Fenerbahçe Mesut transferinde ciddi görünüyor" dedi.

Fenerbahçe'ye olumsuz yanıt vermediğini söyleyen menajerin, Fenerbahçe'ye sezonun bitmesini beklemesi gerektiğini söylediği anlaşıldı.

Faruk ZABCI, LONDRA (DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ