MENÜ

Eskişehir'de 1 nolu kriz!

Ali Şaşal'ın ardından Boffin'in de sakatlanması Eskişehirspor'da krizi katladı. Sağlık ekibi 2 kaleciden birini Kasımpaşa provasına yetiştirmenin yollarını arıyor

Eskişehir'de 1 nolu kriz!

Kasımpaşa karşılaşması öncesinde Eskişehirspor’da sakatlıklar krize yol açtı. Ali Şaşal’ın ardından Boffin’in de antrenmanda sakatlanması, teknik direktör Skibbe’yi şoka soktu. Antrenmanlarda yer almayan file bekçileri için sağlık heyeti seferberlik ilan etti.

İki kaleciden en azından birinin 90 dakikaya yetişmesi için uğraşan doktorlar, düzenli olarak Skibbe’yi bilgilendiriyor. Deneyimli çalıştırıcı, geçtiğimiz haftaki Antalyaspor yenilgisinin yaralarını sarmak için Kasımpaşa’yı mutlaka yenmeleri gerektiğini söyledi.

‘Pozisyon hataları yaptık’

Takımın basit hatalarından da dert yanan Skibbe, “Bize hiç yakışmayacak, pas ve pozisyon hataları yaptık. Hiç planlarımız içinde olmayan bir yenilgi aldık. Çaykur Rize ve Sivasspor maçlarıyla kıyaslanamayacak kadar kötüydük. Oyuncularım da bunun farkında. Şimdi bunu düzeltmek bizim elimizde. Kalitemize yakışır işler yapıp sahadan istediğimizi alarak ayrılacağız” yorumlarında bulundu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ