MENÜ

Voleybolda yeni sponsor Orkid

Orkid ile voleybol federasyonu arasında 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzalandı

Voleybolda yeni sponsor Orkid

Kadın bakım markalarından Orkid, "Filenin Sultanları"na sponsor oldu.

Barbaros Point Otel’de yapılan törende Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) ile sponsor firma arasında 3 yıllık sözleşme imzalandı. TVF Başkanı Özkan Mutlugil, P&G Türkiye ve Kafkasya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu ve A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ferhat Akbaş ve oyuncuları ile teknik heyet de törende hazır bulundu.

Başkan Mutlugil, burada yaptığı konuşmada, yapılan iş birliğiyle "Filenin Sultanları"nın önemli başarılara imza atacağını vurgulayarak, "İlk hedef Avrupa Şampiyonası’nda final oynamak. Ocak ayında Ankara’da düzenlenecek Olimpiyat elemelerini aşarak Rio Olimpiyat oyunlarında madalya kazanmak için tüm çalışmalarımız devam edecek. Türk voleybolunun hak ettiğine inandığımız ilgiyi artırma noktasında Orkid’in vermiş olduğu katkıya federasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Umarım hep birlikte voleybolumuzu daha ileri seviyelere taşıyacağız" dedi.

Tankut Turnaoğlu da genç kızlara ulaşmaya, onların sağlık ve eğitimi için projeler geliştirmeye önem verdiklerini belirterek, "Onlara destek verebilecek projelerin içinde olmayı hedefliyoruz. TVF sponsorluğumuz da bu hedefimizin bir ayağı. Türkiye Bayan Milli Voleybol Takımımıza Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"Filenin Sultanları"nın kaptanı Gözde Kırdar ise sponsor firmaya teşekkür ederken, yeni zaferler kazanarak tüm dünyaya Türk kadınının gücünü göstermek istediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Mutlugil ve Milli Takım Kaptanı Kırdar, Tankut Turnaoğlu’na milli takım sporcuları tarafından imzalanan formaları hediye etti.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ