MENÜ

Galatasaray'dan 9 milyon Euro aldı, şimdi 2 bin Euro alıyor

Galatasaray'dan 3 yılda yaklaşık 9 milyon Euro para alan İspanyol futbolcu Albert Riera, yeni transfer olduğu Slovenya takımında ayda 2 bin Euro'ya (6 bin 800 TL) oynuyor.

Galatasaray'dan 9 milyon Euro aldı, şimdi 2 bin Euro alıyor

Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra beklentileri bir türlü karşılayamayan Albert Riera, Slovenya Ligi’ne transfer oldu.

NK Zavrc takımıyla anlaşan İspanyol futbolcu, Slovenya’ya giderek resmi sözleşmeye imza attı.

Mallorca, Bordeaux, Manchester City, Liverpool ve Galatasaray gibi dünyaca ünlü takımların formasını giyen Riera, bu transferden ayda 2 bin Euro kazanacak.

Şimdilik sadece sezon sonuna kadar imza atan Riera, takımın Avrupa kupalarına gitmesi halinde sözleşmesini 1 yıl daha uzatacak.

Artık futbol oynamak istiyorum diyen Riera, kariyeri boyunca kazandıklarının kendisine yettiğine ve alacağı parayı önemsemediğini belirtti.

Griezmann'ı tutmazsan...



G.SARAY'DAN 3 YILDA 8.6 MİLYON EURO GARANTİ PARA VE MAÇ BAŞI ALDI

Galatasaray, 2011 yılında Yunanistan'ın Olympiakos takımından transfer ettiği Albert Riera için 3 milyon Euro bonservis bedeli öderken, futbolcunun kendisine de 4 yılda toplam 11.6 milyon Euro (39.4 milyon TL) ödemeyi taahhüt etmişti.

İlk iki sezonun ardından bekleneni veremediği için kadro dışı kalan Riera, Ocak 2014'te sözleşmesini karşılıklı feshederek Türkiye'den ayrılmıştı. Sözleşmesinin bitiminden 1 yıl önce Galatasaray'dan ayrılan Riera'ya 3 yıl için toplam 8.6 milyon Euro transfer ücreti ve oynadığı maç başına 7 bin 500 Euro ödendi.

Kaynak: Hürriyet

Haberin Devamı
YORUM YAZ