MENÜ

Kweuke, Rize'nin her şeyi!

Sezon başında hocasıyla tartışıp kısa süre kadro dışı kaldıktan sonra affedilen Kamerunlu'nun, takıma katkısı rakamlarla da sabit. Kweuke'nin 4 maçta 4 golü direkt puan getirdi. Golsüz geçtiği Fener maçında ise ekibinin tek sayısını Kjaer kendi kalesine atmıştı

Kweuke, Rize'nin her şeyi!

Sezonun daha ilk haftasında hocası Hikmet Karaman’la yaşadığı ‘penaltı’ polemiği ile gündem yaratan Kweuke, kısa süreli kadro dışı durumundan sonra sahalara dönerek Çaykur Rize’nin en önemli silahı olduğunu kanıtladı.

Geride kalan 4 maçta 4 golü bulunan Kamerunlu’nun her sayısı direkt puan getirirken, Karadeniz ekibinin bir diğer golünde ise Fenerbahçe’li Kjaer’in imzası bulunuyor. 28 yaşındaki futbolcu, şimdiden birçok devin de yakın takibine girmiş durumda.

‘Telafi edeceğiz’

Haftayı zorlu Sivas sınavında beraberlikle kapatan Çaykur Rizespor’da teknik heyet ise kaçan 2 puana üzülmek yerine 1 puanın mutluluğunu yaşıyor. Karadeniz ekibinin hocası Hikmet Karaman, 10 kişiyle geriye düştükleri bir maçta beraberliğin kazanç sayılabileceğini belirterek, iç sahadaki puan kayıplarını ise deplasmanlarda telafi etmeye uğraşacaklarını belirtti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ