MENÜ

Karatenin altın çocuğu: Hasan Celal Yıldırım

Hasan Celal Yıldırım katada altın, kumite dalında da bronz madalya kazanarak başarılı performansını sürdürdü.

Karatenin altın çocuğu: Hasan Celal Yıldırım

10-12 Eylül 2015 tarihleri arasında Denizli'de düzenlenen 2. İller Arası Dekai Do Karate Turnuvası’nda Milli sporcumuz Hasan Celal Yıldırım katada altın, kumite dalında da bronz madalya kazanarak başarılı performansını sürdürdü.

20. Balkan Çocuklar Karate Şampiyonası’nda, Balkan Şampiyonu olarak bir altın bir de bronz madalya kazanan genç sporcumuz, 6-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 12. Uluslararası Palandöken Karate Turnuvası’nda da hem kata hem de kumite dalında rakiplerine puan vermeden altın madalyaya uzanmayı başarmıştı.

Başarılı sporcumuz Hasan Celal Yıldırım, turnuvada çizdiği kata ile otoritelerin yine büyük beğeni ve takdirini kazandı ve zirvenin ilk sırasında yerini aldı. Kumite müsabakalarında da başarılı performansını sürdüren Hasan Celal Yıldırım, bronz madalyayı boynuna asarak, üçüncülük kürsüsüne çıkmayı başardı.

Düzenlenen Madalya Töreni sonrası büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden antrenörümüz Muzaffer Muyan, Turnuva ile ilgili yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

‘’ Çalışmalarımıza büyük bir disiplin içinde devam ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz 23-24 Ekim 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7. European Shotokan Championships Turkey’de yine kürsüde yer alabilmek. İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz İbrahim İlhami Koç’a bizlere desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İl Müdürümüze başarı adına söz verdik ve aynı ciddiyet ve özveriyle çalışmalarımıza devam edip, katıldığımız her turnuva ve şampiyonada ay-yıldızlı bayrağımızı gururla dalgalandırmak istiyoruz.’’

Haberin Devamı
YORUM YAZ