MENÜ

Hüseyin Kalpar: Taraftarımıza önemli iş düşüyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, 4. haftada Yeni Malatyaspor ile yapacakları kritik maçı kazanmayı hedeflediklerini söyledi.

Hüseyin Kalpar: Taraftarımıza önemli iş düşüyor

Kalpar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, lige verilen aradan da yaralanarak iyi hazırlandıklarını belirterek, "Sahamızda oynayacağımız bu önemli maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Taraftarımıza önemli iş düşüyor. Geliptakımlarını maç sonuna kadar desteklesinler. Hedefimiz var ve bu hedefe taraftarımızla, kentle, işçilerimizle, yönetimle, basınla, yani herkesle bir olabilirsek gidebiliriz. Bunun bilincindeyiz" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur kura çekimine de değinen Kalpar, Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Arsinspor ile karşılaşacaklarını, kupada ilerleyebildikleri kadar gitmek istediklerini kaydetti.

Kardemir Karabükspor, Yeni Malatyaspor maçının hazırlıklarını da kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. Yaklaşık 2 saat süren ve sakatlığı nedeniyle 3 hafta sahalardan uzak kalacak Ergün Teber’in dışında bütün futbolcuların katıldığı antrenman, şut çalışmasıyla sona erdi.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ