MENÜ

Eskişehirspor'dan şehitler için saygı duruşu

Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik kadro, Türk bayrağı açıp, saygı duruşunda bulundu.

Eskişehirspor'dan şehitler için saygı duruşu

Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik kadro, terör örgütü PKK’nın saldırılarında şehit düşen asker ve polisler için Türk bayrağı açıp, saygı duruşunda bulundu.

Ligin 4. haftasında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak siyah-kırmızılılar, maçın hazırlıklarını Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde sürdürdü. Eskişehirsporlu futbolcular ve teknik heyet, antrenman öncesinde Türk bayrağı açıp, şehitler için saygı duruşu gerçekleştirdi. Eskişehirspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitlerden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Şehitlerin ailesine başsağlığı dileyen Skibbe, "Dün de Eskişehir’den bir şehidimizi uğurladık. Futbol bir spor dalı. Hayattaki en önemli şey değil. İnsan hayatı ve insanlık dünyadaki en önemli şeydir. Bunu kimse unutmamalıdır" diye konuştu.

Skibbe, hafta sonu güçlü bir ekip olan Antalyaspor’a karşı mücadele edeceklerini belirterek, karşılaşmada iyi bir performans göstereceklerini bildirdi. Zorlu bir mücadele olacağını ifade eden Alman teknik adam, şöyle konuştu:

"Antalya’dan puan ya da puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Tedavileri tamamlanan Toko, antrenmanlara katılıyor. Sezgin Coşkun’un tedavisi devam ediyor. Nassim Ben Khalifa, gözünden geçirdiği operasyon nedeniyle 3-4 hafta takımdan uzak kalacak. Kamil Ahmet Çörekçi’nin tedavisi de devam ediyor. Kadromuzun genişliğinden memnunum. Bir-iki oyuncunun alternatifleri var. Antalyaspor’a karşı da iyi bir takım çıkartacağız."

Haberin Devamı
YORUM YAZ