MENÜ

Türkiye Kupası'nda derbi zamanı

Ziraat Türkiye Kupası'nda ön elemede tur atlayan 15 Bölgesel Amatör Lig takımı ile Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden 57 takımın katılacağı 1. eleme turu maçları yarın oynanacak. Antalya derbisinde Mavgatspor ile Kemer 2003 karşı karşıya gelecek.

Türkiye Kupası'nda derbi zamanı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Manavgatspor, Antalya’nın aynı ligdeki diğer temsilcisi Kemer 2003 takımıyla Ziraat Türkiye Kupası’nda ön elemede turunda karşı karşıya gelecek. Manavgat Evrenseki Stadı'nda saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Serder Bahçıvan, Hasan Hüseyin Tetik, Okan Barçın hakem üçlüsü yönetecek. Manavgatspor’da, sezonun ilk maçı olan Kastamonu maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Anıl ile 24 Erzincan karşılaşmasında kırmızı kart gören Muhammet, Kemer 2003 ile oynanacak kupa maçında takımlarında yerlerini alamayacak.

Kaybeden elenecek

Manavgatspor ile Kemer 2003 takımları, 2015-2016 sezonu öncesinde son hazırlık karşılaşmasını kendi aralarında oynamış ve Manavgatspor bu karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı. Kemer 2003 takımı ligde oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanırken, attığı 11 gole karşılık kalesinde sadece 3 gol gördü. Manavgatspor ise 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Tek maç eleme usulü oynanan müsabakalarda, müsabakaların normal süresinin berabere tamamlanması halinde on beşer dakikalık iki devre halinde uzatma oynanacak. Uzatmada da eşitliğin bozulmaması halinde tur atlayan takım, seri penaltı atışları sonucunda belirlenecek.

IHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ