MENÜ

Yatabare: Pişman değilim

Trabzonspor'un satın alma opsiyonuyla Montpellier'ye kiraladığı Mustafa Yatabare, Fransa'ya döndüğü için mutlu olduğunu ancak Türkiye'de de hiçbir pişmanlığı olmadığını belirtti.

Yatabare: Pişman değilim

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon başı Fransız ekibi Guingamp'dan 2.5 milyon euorya transfer ettiği, bu sezon ise 950 bin euro karşılığında satın alma opsiyonuyla beraber bir başka Fransız takımı Montpellier'ye kiralanan Mustafa Yatabre, yeni takımında açıklamalarda bulundu.

Fransız gazetesi L'Equipe'e konuşan Yatabare, "Fransa'ya döndüğüm için çok mutluyum. Kulüp benim buraya gelmem için elinden gelenin en iyisini yaptı. Onlara teşekkür ediyorum. Yeni bir başlangıç istiyorum." dedi.

"Türkiye'ye gittiğim için pişman değilim"

Türkiye'ye gittiği için hiçbir zaman pişmanlık duymadığını belirten 29 yaşındaki oyuncu, "Profesyonel futbolcuysanız her zaman değişik yerlere gidebilirsiniz. Ben de Fransa dışında futbol oynamayı hep düşünen biriydim. Vahid Hallilhodzic'le her şey iyiydi. Ancak o takımdan ayrıldıktan sonra işler ters gitmeye başladı. İlk önce oyun sürem azaldı ve daha sonra kadroya giremedim. Ancak hiçbir pişmanlığım yok. Ben sadece çalışmaya devam edeceğim. Bazen işler yolunda gitmez, o kadar..." açıklamasını yaptı.

Mali kökenli Fransız oyuncu Bordo Mavililer'de 30 maçta 5 gol, 3 asistlik performans sergilemişti.

Hakan Ateşler / Fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ