MENÜ

Trabzonspor'un rakibi Rizespor!

Trabzonspor, bugün özel maçta Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Şota; kaleci Esteban, Douglas, Marko Marin, Sefa ve Deniz gibi maç eksiği bulunan yıldızlarını sahaya sürecek, “İşte size forma fırsatı” diyecek

Trabzonspor'un rakibi Rizespor!

Trabzonspor milli arayı mini bir kamp dönemine çevirip çok yoğun şekilde çalışırken, bugüne bir de özel karşılaşma programladı. Bordo-Mavililer’in rakibi Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor olacak. Bu mücadeleden çıkacak sonuç değil ama sahada yer alacak futbolcuların performansı gelecek dönem için belirleyici rol oynayacak. Çünkü bu 90 dakikada teknik direktör Şota’nın şu ana kadar şans bulamayan ya da çok az oynayan yıldızlarını sahaya süreceği öğrenildi.

‘İsimler önemli değil’

O isimlerin başında kaleci Esteban, son transferler Douglas ile Marko Marin, ligde kulübede kalan Sefa Yılmaz ve sakatlığını tamamen atlatan Deniz gibi isimler geliyor. Futbolcularıyla özel bir görüşme de yapan Bordo-Mavililer’in hocasının, “Her zaman söylediğim gibi kimseye karşı önyargılı değilim. Kimsenin de adı, bundan önceki kariyeri formayı giymesine tek sebep değil. Herkes çalışacak, ben en iyileri seçeceğim” dedi.

Rekabeti tavan yaptıracak

Teknik direktör Şota’nın ayrıca gelecek hafta ortasında da Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon ile özel bir maç istediği ve yine bu mücadelede de benzer tercihlerini sahaya süreceği belirtildi. Karadeniz ekibinin Gürcü çalıştırıcısı, yakında başlayacak Türkiye Kupası etabında da yedeklere ağırlık verip takımdaki kadro rekabetini zirveye çıkartmanın yollarını arayacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ