MENÜ

Robben yoksa Van Persie var!

Hollanda'da sakatlığı bulunan Bayern Münih'li yıldız Arjen Robben, yarın Türkiye'ye karşı yer alamayacak. Yıldız ismin yerine sol açıkta Fenerbahçe formasıyla son haftalara damga vuran Robin van Persie görev yapacak

Robben yoksa Van Persie var!

Euro 2016 elemelerinde yarın Türkiye’ye konuk olacak Hollanda’da, bu karşılaşma öncesinde Arjen Robben şoku yaşanıyor. Önceki gece İzlanda’yla oynanan karşılaşmaya ilk 11’de başlayan ancak sakatlanması sebebiyle oyunu 31’inci dakikada terk etmek zorunda kalan tecrübeli futbolcunun, Ay-Yıldızlılar karşısındaki karşılaşmada görev yapamayacağı öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak İzlanda maçının ardından açıklamalarda bulunan Portakallar’ın çalıştırıcısı Danny Blind, “Robben’in sakatlığıyla ilgili ne kendisiyle ne de doktorla henüz konuşamadım. Tek bildiğim Türkiye’ye bizimle gelmeyecek. Ama sakatlığıyla ilgili henüz net bir bilgim yok” ifadelerini kullandı.

Bayern Münih’li futbolcunun yerine sol açıkta yarın Türkiye’ye karşı Fenerbahçe’nin golcüsü Robin Van Persie’nin görev yapacağı bildirildi. Sarı-Lacivertli formayla sergilediği etkili performansla milli takımındaki yerini koruyan başarılı futbolcu, Konya’da; Volkan Şen, Şener Özbayraklı, Caner Erkin, Ozan Tufan ve Mehmet Topal gibi Fenerbahçeli arkadaşlarına karşı görev yapacak.

Indi’nin yerine Dijk

Hollanda’nın İzlanda maçında kırmızı kart görerek Türkiye sınavı öncesinde cezalı duruma düşen Bruno Martins Indi’nin yerine stoper hattında Virgil van Dijk’in forma giymesi bekleniyor. Teknik direktör Danny Blind, sakat Robben ve cezalı İndi’nin dışında kadroda değişiklik yapmayı planlamıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ