MENÜ

Mario Gomez geliyor

Beşiktaş formasıyla ligde çıktığı Mersin, Trabzon ve Gaziantep maçlarında etkisiz kalan Mario Gomez'e, milli ara ilaç gibi geldi. Antrenman eksiğini kapatan ve takım arkadaşlarıyla iyi bir uyum yakalayan Alman golcü, Başakşehir'le oynanacak Süper Lig mücadelesine damga vurmayı hedefliyor.

Mario Gomez geliyor

Siyah-Beyazlılar’ın İtalya Serie A temsilcisi Fiorentina’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Mario Gomez; Süper Lig’de sonradan dahil olduğu Mersin ile Trabzon ve ilk 11’de başladığı Gaziantep karşılaşmalarından etkili bir görüntü çizememişti. Bu mücadelelerdeki uyum sorunu ve antrenman eksikliği göze çarpan tecrübeli futbolcu, milli maçlar için verilen arada açıklarını kapatma şansını başarılı bir şekilde değerlendiriyor. Milli takımlara birçok oyuncu gönderilmesine rağmen ilk 11’in büyük bölümüyle Nevzat Demir Tesisleri’nde çalışmaya devam eden başarılı futbolcu, takımına uyum sürecini büyük ölçüde atlattı. Arkadaşlarıyla sık sık şakalaşan ve mutlu görüntüsünü performansına da yansıtan Gomez, antrenmanlarda attığı gollerle teknik direktör Şenol Güneş’i sevindirdi. Süper Lig’de sezonun 4’üncü haftasında gelecek hafta pazar günü oynanacak Başakşehir maçına kadar hazır hale gelmeyi planlayan 30 yaşındaki futbolcu, bu mücadelede farkını ortaya koyup atacağı gollerle takımına zaferi getirmenin hesaplarını yapıyor.

Gözü Almanya formasında

Her fırsatta Almanya Milli Takımı’yla Euro 2016’ya katılmak istediğini söyleyen Gomez’in, takımın deneyimli teknik adamı Joachim Löw’ün, Polonya ve İskoçya’yla oynanacak eleme grubu maçına kendisini davet etmemesi sebebiyle daha da hırslandığı öğrenildi. Siyah-Beyazlı formayla eylül ayında çıkacağı Başakşehir, Gençlerbirliği, Skenderbeu ve Fenerbahçe maçlarında yüksek performans sergilemeyi hedefleyen Gomez; böylelikle ülkesinin D Grubu’nda İrlanda ve Gürcistan’la oynayacağı eleme karşılaşmalarının kadrosuna girmenin hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ